Google hesabında şüpheli etkinlik algılanıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşla, 3 Gmail hesabıma da "hesabınızda şüpheli etkinlik algılandı" başlığında bir mail geldi. Hemen şifrelerimi değiştirdim, zaten 2 adımlı doğrulama aktifti. Şuan masaüstü bilgisayarım da hesaplarımın oturumu kapatılmış durumda tekrar giriş yapmadan başka ne yapmam gerekiyor?

Screenshot_20220902-185051.png

Bir de hangi hesaplara Gmail ile giriş yaptığımı hatırlamıyorum. Gmail şifresini değişince bu hesaplarında otomatik güvenliği sağlanmış olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun yüzünden geçen hafta youtube hesabıma kadar kapatıldı. En kısa sürede telefonun üzerinden gmail,instagram vs. şifrelerini yenile. Bu sorunu yaşamadan hemen önce driver booster uygulaması için crack indirip onu yaptığımda virüsü kaptığımı düşünüyorum. Şifreleri çalan şahıslar youtube hesabımdan bir ton crack videosu paylaşıp (tabii ki aynı dosyanın indirme linkini açıklama bölümüne yazıp) youtube hesabımında kapatılmasına sebep oldu. Arasından 1 saat geçmeden instagram hesabımında yüzlerce hesabı otomatik takip etmesiyle devam etti bu süreç. Şifrelerimi yenileyip pc ye format atmama rağmen bugün aynı uyarıyı tekrar vermeye başladı. Sanırım sadece windowsun kurulu olduğu diski formatlamakta yetmiyor diğer takılı diskleride biçimlendirmek gerekiyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı