YouTube Google hesabıyla YouTube videoları izlenemiyor

EhemmiyetsiZ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell Precision 7780 I9 13950HX Rtx 5000 Ada
Meslek
Makine Teknik Ressamı
Merhaba dostlar;

YouTube'dan Google hesabım açıkken video izleyemiyorum. Sorun olarak sadece "video kullanılamıyor" "Bu içerik kullanılamıyor" uyarısı alıyorum. Bilgisayarda, telefonda ve tablette durum aynı. Ama Google hesabımdan çıkış yaptığımda videoları oynatabiliyorum. Sorun Bildir'den bildirim yaptım henüz bir dönüş olmadı dünden beri.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-20 220954.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 21
Her yerde aynıysa hesap cezası veya ban benziyor Modemi komple kapatıp deneyin veya farklı bir google hesabı ile deneyin aynı olacak mı bakalım.
Her durumda aynı denedim modeme reset attım başka bir yerden yada mobil ağdan girip denedim. Google hesabından çıktığımda videolar oynatılıyor.

Farklı google hesabıyla açılıyor onda sıkıntı yok.

O zaman bir nevi ana hesabınız da ceza veya ban tarzı bir şey olmuş hocam. Benim aklıma gelen bu. Belki geçici süreliğine olmuş olabilir.
Böyle bir cezalandırma olsa bir bildirim yada mail göndermeleri gerekmez mi?

O zaman bir nevi ana hesabınız da ceza veya ban tarzı bir şey olmuş hocam. Benim aklıma gelen bu. Belki geçici süreliğine olmuş olabilir.

Ceza değildir bu tamamen YouTube hatası ceza olsa YouTube spamdan kara liste alır IP adresini ve hesap açarken telefon numarası ister bu telefon numarası çok kullanıldığı gibi hatalar verir aynı zamanda diyelim YouTube kanalı açtığımızda shadowban gibi şeyler atıyor YouTube attığınız videolar ne kimseye gösterilir sadece sizin kendi izlenmeleriniz gözükür yani bu standart ya ağ hatası ya da YouTube bölgesel hatası bence.

Böyle bir cezalandırma olsa bir bildirim yada mail göndermeleri gerekmez mi?
3 yıl önce YouTube üzerinden yorum falan atıyordum full, herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştı ve yorum cezası yemiştim. 4 gün sürmüştü şu an bilmiyorum. Zaten tahmini olarak söyledim en yakın mantıkta bu geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…