Google hesap kurtarma nasıl yapılır?

Sparkzz011

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, ben küçükken 2017 yılında bir Gmail hesabı kurmuştum. Ben bu hesabı 2019'un sonlarına doğru kullanmayı tamamen bıraktım. Ancak o hesabıma bağlı Discord hesabım, bir sürü YouTube videom, YouTube yorumlarım, facebooğum vs. vardı. Ben de bunları tekrardan görmek istiyorum. Ancak hesabı yaklaşık 4 yıldır kullanmadığım için şifresini hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Hesabı kurtarayim dedim, insan olduğumu doğruladım. Ardından telefonumu istedi ancak Google, bu hesaba bağlı telefon numaramın son 2 hanesinin 99 olduğunu söyledi ancak benim öyle bir telefonum dahi yoktu. Bir de telefonu ABD'ye bağlı olarak gösteriyordu. Her neyse maille kurtarayim dedim, Outlook hesabimi girdim ve kod geldi. Kodu girdim ardından Google "48 saat içinde size hesap kurtarma bağlantısı göndereceğiz" diye bir mesaj verdi. 48 saat bekledim, ardından ise Google'dan ret cevabı aldım. (Bu arada telefon numarasının son 2 hanesi sorununu önceden de yaşamıştım, hesaba girdiğimde ise öyle bir telefon yoktu, normal kendi telefonumun numarası vardı). Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
google desteğe güzel bir şekilde yaz aynı buraya yazdığın gibi belki geri dönüş gelebilir bide telefonun veya pcnin vpne bağlı ise çık belki kurtarabilirsin

bide unutmuşum annenin telefon numarasıda olma ihtimali var

Son düzenleme:
google desteğe güzel bir şekilde yaz aynı buraya yazdığın gibi belki geri dönüş gelebilir bide telefonun veya pcnin vpne bağlı ise çık belki kurtarabilirsin
Google desteğe mesaj yazılmıyor, sadece ordaki yazıları okuyabiliyorum hocam.

Not: Annemin telefon numarasıda değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı