Google hesaptan izinsiz para çekti

h100şoförü

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İşCep uygulamasına giriş yaptığımda Google'ın 50 TL çektiğini gördüm. Işlem bana ait değil. Google hesabıma girdiğimde benim yaptığım gözükmüyor. Hangi Google hesabından yapıldığını da bilmiyorum. Hesabımı Online işlemlere kapattım. İadesini nasıl yapabilirim? Ayrıca işlem beklemede. Henüz para çekilmedi. Ve işleme her tıkladığımda işlemin adı değişiyor(PUBG yazdı. Daha sonra YT premium yazdı. Donra Google ads falan yazdı. Yani sürekli değişiyor.)

Googlea mail gönderip ne için çekildiğini öğrenin sonrasında banka ile konuşun ama parayı iade vermezlerse çok uğraşmaya gerek yok gibi 50 TL çok bir miktar değil

Mail göndermeyi düşündüm zaten ama hangi hesaptan yapıldığı belli değil. Sorun orada. 50TL çok değil ama bunun devamı gelirse hiç hoş olmaz. Kart çalınmış olabilir mi?

Mail göndermeyi düşündüm zaten ama hangi hesaptan yapıldığı belli değil. Sorun orada. 50TL çok değil ama bunun devamı gelirse hiç hoş olmaz. Kart çalınmış olabilir mi?

Bankada dijital slipte para çekilen mail adresi yazıyor olabilir oraya bakın isterseniz eğer maili bulamazsanız banka ile iletişime geçin bence çünkü kart çalıp dijital ortamlarda satanlar var şu anlık dijital harcamaları uygulamadan kapatıp banka ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim

Online işlemlere kapatmıştım. Dijital slipte bulamadım. İade için banka ile iletişime geçmeyi düşünmüyorum. 50 TL için uğraşmaya değmez. Zaten bir daha yapacaklarını sanmıyorum. Ne de olsa kart Online işlemlere kapalı. Cevapladığınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı