Google keep metin arama ve ses kaydetme

Lucius717

Megapat
Daha fazla  
Merhaba sorunlarımı size şöyle anlatayım. Öncelikle uzun zamandır Google keep uygulamasını kullandığımdan ve memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Şimdilik katlanamadığım iki sorundan bahsedeyim.
Ben uygulamayı oldukça aktif kullanıyorum hızlı hızlı notlar alıyorum film dizi listeleri oluşturuyorum. İlk sorun bir ses kaydetmek istediğimde sesimi dinliyor konuşuyorum işte uzun uzun ancak dediğim şeyi anlayamazsa pat diye kesiliyor ve tekrar denememi söylüyor o kadar uzun konuşmayı baştan konuşmama gerekiyor. Bunu yapmasının sebebi sesimi kaydederken bunu Google sesli arama gibi kullanarak söylediğim şeyleri yazıya da dökmesi bundan dolayı anlaşılmaz olarak algıladığında iptal edip yeniden denememi istiyor keşke sadece sesimi kaydetse anlaşılmaz gelse de.

İkinci sorun metin arama olayı. Üstte bahsettim uzun uzun liste oluşturuyorum mesele film dizi. Uygulama içerisinden arama yaptığımda bana hangi notta olduğunu gösteriyor ama not içerinde o uzun metinden hangisi olduğunu bulmak bana kalıyor. Ben mi bilmiyorum ama not içerisinden kelime arama olması gerekmez mi? Uzun uzun metinden nasıl bulalım onu belirtmesi lazım bence.

Evet sorunlarım böyle alternatif keep gibi uygulama önerebilirseniz çok güzel olur ya da bu sorunlarımı çözebilirseniz de :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı