Google kendi kendine eklenti eklemeye çalışıyor

LilBones

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar burada belirttiğim uzantı tekrardan eklenmeye çalıştı. Google tekrardan hata verdi ve tekrardan profilime girdiğimde bu uzantı eklenmeye çalışmıştı. Ve bu postu attığımdan beri ne yeni bir eklenti ekledim ne de yeni bir şeyler indirdim. Tamamen kendi kendine oldu. Google web mağazasında yorumlarına baktım ve iyi yorumların tümü fake bot yorumlar gibiydi. Düşük yıldızlılar ise benimle aynı problemi yaşamışlar. Ama bilgisayara hiçbir şekilde ne uzantı ne de uygulama indirmemişken tekrardan bu sorunu neden yaşamış olabilirim?

Not: Malwarebytes ve McAfee (tam tarama) ile bilgisayarı baştan sona tarattım ama hiçbir şüpheli bir şey bulamadı. Ara sıra McAfee'den vpn açıyorum ve bazen kütüphanenin internetine giriyorum.

Not 2: Bazen google'da birden yavaşlama oluyor bu son zamanlarda başladı. Youtube'a, İnstagram'a veya herhangi bir siteye girerken yüklenme ekranında uzun süre kalıyor. Az önce bunlar olurken operadan girmeyi denedim ve opera sorunsuzca hızlıca girdi. Daha sonrasında ikisinden de aynı siteyi açtım ve opera sorunsuzca girerken google sanki internet kesilmiş gibi bekletti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome'u silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Evet, bu hata daha çok bir sebepten dolayı google'un çöküp, hesaptan çıkmasıyla beraber başlıyor. Hatta google merkezine hatayı bildirin diye ekran görüntüsü çıkıyor. Daha sonra hesaba tekrar girdiğimde bunun yüklendiğini söylüyor ve kaldırıyorum. Son zamanlarda google ara sıra yavaşlayama başladı. Sanırım Operaya geçeceğim.

Bu durumun sebebi eklentinin siz o hesabı sorunsuz kullanırken hesabınıza kaydedilmiş olması olabilir. Format sonrası Chrome'a giriş yapınca bazı eklentilerin geri yüklenmesini buna bağlayanlar görmüştüm.

Google > Chrome > application > sürüm numarası> extensions yolundan silmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…