LilBones
Hectopat
Daha fazla
Google kendi kendine uzantı eklenmeyi denedi
Merhaba, Google'a dün stayfocusd uzantısını ekledim. Hiçbir sıkıntı yoktu ve hiçbir sorunla da karşılaşmamıştım. Bugün ise uygulamasını yükledim ve bilgisayarı kapattım. Bilgisayarı açıp Google'a girmeyi denediğimde hata verdi. Hatayı şimdi hatırlayamıyorum ama kullanıcı ayarlarınıza...
Arkadaşlar burada belirttiğim uzantı tekrardan eklenmeye çalıştı. Google tekrardan hata verdi ve tekrardan profilime girdiğimde bu uzantı eklenmeye çalışmıştı. Ve bu postu attığımdan beri ne yeni bir eklenti ekledim ne de yeni bir şeyler indirdim. Tamamen kendi kendine oldu. Google web mağazasında yorumlarına baktım ve iyi yorumların tümü fake bot yorumlar gibiydi. Düşük yıldızlılar ise benimle aynı problemi yaşamışlar. Ama bilgisayara hiçbir şekilde ne uzantı ne de uygulama indirmemişken tekrardan bu sorunu neden yaşamış olabilirim?
Not: Malwarebytes ve McAfee (tam tarama) ile bilgisayarı baştan sona tarattım ama hiçbir şüpheli bir şey bulamadı. Ara sıra McAfee'den vpn açıyorum ve bazen kütüphanenin internetine giriyorum.
Not 2: Bazen google'da birden yavaşlama oluyor bu son zamanlarda başladı. Youtube'a, İnstagram'a veya herhangi bir siteye girerken yüklenme ekranında uzun süre kalıyor. Az önce bunlar olurken operadan girmeyi denedim ve opera sorunsuzca hızlıca girdi. Daha sonrasında ikisinden de aynı siteyi açtım ve opera sorunsuzca girerken google sanki internet kesilmiş gibi bekletti.
Son düzenleyen: Moderatör: