Google, "kişisel verileriniz Dark Web'de bulundu." uyarısı veriyor

SADECEİRONİ

Picopat
Bugün böyle bir mail aldım. Baktığım zaman önceden kullandığım şifreler ve benim kendi mail ismim çıktı. Sanırım bunun sebebi 4-5 ay önce RAT yediğimden kaynaklı. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Bir de bu RAT yemem esnasında sanırım T.C. Kimlik numaram da çalındı. T.C. Kimlik ile herhangi bir şey yapılabiliyor mu?

Dosya Ekleri

• dark web.png
    dark web.png
    71 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün böyle bir mail aldım. Baktığım zaman önceden kullandığım şifreler ve benim kendi mail ismim çıktı. Sanırım bunun sebebi 4-5 ay önce RAT yediğimden kaynaklı. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Bir de bu RAT yemem esnasında sanırım T.C. Kimlik numaram da çalındı. T.C. Kimlik ile herhangi bir şey yapılabiliyor mu?
Herkesin kimliği herkesin elinde zaten hocam. Verilerimizin gizliliği diye bişey kalmadı.

Dostum TC'nden tut vesikalığa vesikalıktan tut adresine kadar herşey 10-12 yaşındaki çocuklarda bile var, yani bir banka hesabın varsa bile büyük ihtimal verilerin biryerlere düşmüştür şahsen ben dahil tanıdığım çoğu kişinin bilgileri panellerde geziyor. Sadece TC no ile pek bişey yapılamaz TC lazımsa herkesin tcsi var panellerde 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı