Google Lens Nedir Ve Ne İşe Yarar?

Trexa

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
100
Yer
Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Google Lens diye bir uygulama var telefonumda fakat ne olduğunu bilmiyorum. Beni bi aydınlatır mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Google lens; bir ürünün fiyatini, bir meyvenin cinsini, etrafinizda gördüğünüz eski model bir aracin modelini, QR kod okuma ve daha bir cok şeyi gösteren ve yapan Google Yazılımı. İşime gercekten cok yariyor.
 
Ben de yeni telefonda içinde gelen uygulamalar arasında gördüm ama daha kullanamadım. Kamera ile google araması yapmak gibi bir şey sanırım. Kendi sitesinden okuduğum kadarıyla Lens'te açılan kamera aracılığı ile yazı gösteriyorsun çeviri yapıyor, köpek gösteriyorsun cinsini gösteriyor, aynı şekilde bitki gösteriyorsun hangi bitki olduğunu gösteriyor, tarihi bina gösteriyorsun onun adını gösteriyor falan bu gibi şeyleri öğrenmeyi kolaylaştırıyor. Normalde sen mesela köpeğin fotoğrafını çekip google görsellere girip aratıp bulacaksın ya işte bu onu otomatikleştirmiş ve kolaylaştırmış oluyormuş. Bu konu aracılığı ile ben de öğrenmiş oldum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı