Google Maps CarPlay'de düzgün çalışmıyor

Arda Anıl

Megapat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

CarPlay'de 'benim' hesabımın açık olduğu Google Maps düzgün çalışmıyor.

Örneğin yol bildirimleri. Benim hesabım aktif ise yol bildirimlerini göremiyor ve bildirimde de bulunamıyorum. Fakat başka bir arkadaşımın hesabını açarsam hem yol bildirimlerini hem hızı ve birçok şeyi görebiliyorum. Bunu bir türlü çözemedim. Google'a yazdım biraz garip bir cevap geldi. Alakasız bir cevap yani. Sanırım beni doğru anlamadılar. Bazı forumlarda da bu özellik adım adım hesaplara geliyor denildi ama bu özellik geleli 1 yıl olacak neredeyse :)

Sık sık CarPlay kullandığım için bu sorun beni biraz husursuz etmeye başladı. Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan var mı acaba?

Teşekkürler,

Merhaba,

CarPlay'de 'benim' hesabımın açık olduğu Google Maps düzgün çalışmıyor.

Örneğin yol bildirimleri. Benim hesabım aktif ise yol bildirimlerini göremiyor ve bildirimde de bulunamıyorum. Fakat başka bir arkadaşımın hesabını açarsam hem yol bildirimlerini hem hızı ve birçok şeyi görebiliyorum. Bunu bir türlü çözemedim. Google'a yazdım biraz garip bir cevap geldi. Alakasız bir cevap yani. Sanırım beni doğru anlamadılar. Bazı forumlarda da bu özellik adım adım hesaplara geliyor denildi ama bu özellik geleli 1 yıl olacak neredeyse :)

Sık sık CarPlay kullandığım için bu sorun beni biraz husursuz etmeye başladı. Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan var mı acaba?

Teşekkürler,
Arkadaşınızın ve sizin telefonlar aynı mı hocam bide araç markası ne

Özelliklerin hesaptan hesaba açılmama gibi durumlar yaşanıyor, genel anlamda Google Maps'in iOS cihazlarda son derece berbat çalıştığını düşünüyorum sadece CarPlay'den ziyade.

Arkadaşınızın ve sizin telefonlar aynı mı hocam bide araç markası ne
Araç Golf 8.

Şöyle ki, benim telefondaki Google Maps'i arkadaşımın hesabıyla açınca, sorun yok. Ben kendi hesabımla açınca bir çok özellik yok.

İki hesapta da Google One aboneliği var. Yani benim google hesabımda bir tuhaflık var. Başka hesap açtım, onda da olmadı. Bir çok arkadaşımın Google Maps'ine göre benimki eski sürümmüş gibi yani bir başka deyişle.
Özelliklerin hesaptan hesaba açılmama gibi durumlar yaşanıyor, genel anlamda Google Maps'in iOS cihazlarda son derece berbat çalıştığını düşünüyorum sadece CarPlay'den ziyade.

Aslıda evet, Apple Map görsel olarak da daha hoş. Üstelik zamanlaması Google'ye göre çok çok daha iyi. Fakat, yoldaki güncellemeleri pek kullanıcı kullanmıyor. Google'da yoldaki Hız Kameralarını görebiliyor olmamız büyük bir avantaj.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı