Google maps üzerinden puan verilirse para vereceğini söyleyen kişi dolandırıcı mı?

Merhaba hocam, sen 300 gönderdin, ardından 400 istediler ve göndermedin değil mi?

Evet başta 100 gönderdim, 190 aldım sikintisiz şekilde 90 TL kazandım.
Daha sonra 300 istediler, ve direkt atacaklarını söylediler. Attım ama 2 dakika sonra tekrar 2. adım diyerek 400 TL daha istediler, yani artık bana kazandırdıklarını aldılar bir de cebime göz diktiler. 2 kere istediklerinde anlayinki cebinizden çikiyor ve dolsndiriliyorsunuz.

Evet hocam ,ben de aynı duruma düşmüştüm de ..+150 filan kar var ama 300'ü gödermeyeydim iyiydi .

Hepsi gerçek ama detaya dikkat. Sana küçük küçük yemler verip tuzağa çekiyor sende daha çok kazanma isteği ile saldırıyorsun. Senden depozito istiyor o zaman kaç ben öyle günlük bunlar 200 TL çarpıp engelliyorum. Ben onları çarpıyorun.

Ben de aynı şekilde haftada bir yazıyor 200 kaptım bugün yine

abi varsa numaralarını verebilirmisin bendr çarpayım ufak ufak

Evet hocam ,ben de aynı duruma düşmüştüm de ..+150 filan kar var ama 300'ü gödermeyeydim iyiydi .

Ben de aynı şekilde haftada bir yazıyor 200 kaptım bugün yine

Ben az önce yaptım ve hesabıma 50 TL attılar şimdi başka işler daha teklif ediyorlar başıma bir iş gelmez umarı

Son düzenleme:

Referans koduyla çalışıyorlar haberin olsun numarayı alıp vuramazsın.
Bende bakşa bir numaradan yazmıştım az çarpmak için ama referans kodunu anladılar engellediler.

Referans koduyla çalışıyorlar haberin olsun numarayı alıp vuramazsın.
Bende bakşa bir numaradan yazmıştım az çarpmak için ama referans kodunu anladılar engellediler.
bunların bize mesaj atmasını nasıl sağlayabiliriz?

Ne yaptınız acaba? Yasal yola başvurdunuz mu?

acaba ne yaptınız savcılığa gittiniz mi bende aynı durumdayım savcılığa şikayet ettim ama bir şey çıkar mı bilmiyorum
bişey çıkmaz ne yapabilicem IBAN a bakıyorum adam Hindistan'dan para atmış bana bulma yolunuz yok. Nasıl ve ne kadar kaptirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…