Google maps üzerinden puan verilirse para vereceğini söyleyen kişi dolandırıcı mı?

Merhaba hocam, sen 300 gönderdin, ardından 400 istediler ve göndermedin değil mi?

Evet başta 100 gönderdim, 190 aldım sikintisiz şekilde 90 TL kazandım.
Daha sonra 300 istediler, ve direkt atacaklarını söylediler. Attım ama 2 dakika sonra tekrar 2. adım diyerek 400 TL daha istediler, yani artık bana kazandırdıklarını aldılar bir de cebime göz diktiler. 2 kere istediklerinde anlayinki cebinizden çikiyor ve dolsndiriliyorsunuz.

Evet başta 100 gönderdim, 190 aldım sikintisiz şekilde 90 TL kazandım.
Daha sonra 300 istediler, ve direkt atacaklarını söylediler. Attım ama 2 dakika sonra tekrar 2. adım diyerek 400 TL daha istediler, yani artık bana kazandırdıklarını aldılar bir de cebime göz diktiler. 2 kere istediklerinde anlayinki cebinizden çikiyor ve dolsndiriliyorsunuz.
Evet hocam ,ben de aynı duruma düşmüştüm de ..+150 filan kar var ama 300'ü gödermeyeydim iyiydi .

Hepsi gerçek ama detaya dikkat. Sana küçük küçük yemler verip tuzağa çekiyor sende daha çok kazanma isteği ile saldırıyorsun. Senden depozito istiyor o zaman kaç :) ben öyle günlük bunlar 200 TL çarpıp engelliyorum. Ben onları çarpıyorun.

Hepsi gerçek ama detaya dikkat. Sana küçük küçük yemler verip tuzağa çekiyor sende daha çok kazanma isteği ile saldırıyorsun. Senden depozito istiyor o zaman kaç :) ben öyle günlük bunlar 200 TL çarpıp engelliyorum. Ben onları çarpıyorun.
Ben de aynı şekilde haftada bir yazıyor 200 kaptım bugün yine 😂

abi varsa numaralarını verebilirmisin bendr çarpayım ufak ufak 😀

Evet hocam ,ben de aynı duruma düşmüştüm de ..+150 filan kar var ama 300'ü gödermeyeydim iyiydi .

Ben de aynı şekilde haftada bir yazıyor 200 kaptım bugün yine 😂

Ben az önce yaptım ve hesabıma 50 TL attılar şimdi başka işler daha teklif ediyorlar başıma bir iş gelmez umarı

Ben de 1 haftalikdenemeye girdim, 2 gün çıktım fason bur siteden alışveriş için hesaba para havalesi falan istiyor, gerçi 2 gün ödediler, 930 lira para aldım, site midem8 bulandırdı, ayrıca eski beğendiklerimi gonderdimina da para gönderdiler, amaç beğeni değil yemleyip yakalamak.

Bana da yazdılar 3 link için 50TL ödüyorlar. Sonu nereye varacak merak ettim devam ediyorum😀

Bir kaç görev sonrası sizi öpmek için bekliyorlar. Merak edenlere sonuç bu. Azcık yemleyip inandırıp alacaklar verdiklerinin fazlasını 😀

Basmışlar botları gerçek kullanıcıları gaza getiriyorlar. Aman kanmayın 😀

Merhaba,

Google Maps grubu adı atında benimlede iletişime geçtiler. İlk gün 90 TL yemlediler sonra deneme grubuna alacağız yarın görevler başlıyor dediler. Ve öylede oldu görev ertesi gün başladı. Gayet güzel bir şekilde 3 tane haritadan yer gösteriyorlar yorum yapıp paran tık hemen geliyor. Gönderdikleri para ilk gün 90 TL'yi saymazsam 50 + 50 iki görev 100 TL oldu ticari görevin oduğu karma görev dediler. 150 TL ön ödeme istedi. Bende bu kadar para için uğraşmaz bunlar dedim. Yemlenmeye devam etmek için 150 TL yatırdım. Başkasına yönlendirdi müdür dedikleri şahıs. Sonra saçma bir siteye üye oldum çok basit kullanıcı adı ve şifre girerek. Sonra orada yatırdığım 150 TL görünüyor sonra istediği ürünü aldım ve 190TL hesabıma yatırdı. Bir iki normal yorum görevinden sonra kazandığım bakiye günlük 345 TL oldu. Bu kadar ucuz olamazdı. Bir ticari görev daha geldi. En düşük 300TL ön ödemeli. Bende zaten 345 TL var diye girdim. Yine aynı adama yönlendirdi ve 300 TL'lik bir ürün aldırdı. Sonra bekle para yatacak falan derken ek görev olduğunu iki seçenek sundu vemin 400 TL ön ödeme yapıp yeni ürün almamı ve sonra görev biteceğini söyledi. Aha dedim dolandırılmaya başladım :) ama iki üç kişi mücadele veriyor. Bu kadar ucuz para için yapmazlar dedim. Giderse gitsin dedim 400 TL yatırdım. Sonra biraz teretdütüm vardı ama dediğim gibi 400 TL dolandırsa ne olacak bunlar bu organizasyonu daha fazlası için yapıyordur kesin dedim. Baktım 910 TL IBAN verdim on dakikiya yattı. Sonra birkaç normal yorum görevi yaptım onlar zararsız. Para yatırdılar günlük görev bitti yarın görüşürüz falan derken o gün 695 TL net para yatırdılar. Ertesi gün iki tane daha normal yorum görevi yaptım 100 TL yatırdılar. Geldik ticari göreve yine :) minimum 600 TL ön ödeme istiyor ve bende bu kadar yeter artık dedim çünkü fiyat uçmaya başladı. O görevi bilerek yapmadım sonradan yorum görevleri geliyor gruba onları yapıp resimleri atıyorum ticari görevi yapmadınız diye uyarıyor. Para yatırmıyor. Bende param yok falan dedim bakalım ne yapacaklar. Şu anda ilk günden beri 885 TL paraları geçti elime. 600 TL'ye de girerdim ama arkasından ne kadar para isteyecekleri belli değil. O saçma sapan satış sitelerine girip baktım tabii ucuz ürün görünmüyordu. 3000 TL'lik 5000 TL ik falan. Her neyse vaktim vardı da biraz dalga geçmiş oldum dolandırıcılarla. Ama ne yazık ki bana kaptırdıkları paranın yanın da dolandırdıkları çok oluyordur. Dikkat edin.

Son düzenleme:
Abi varsa numaralarını verebilir misin bendr çarpayım ufak ufak 😀

Referans koduyla çalışıyorlar haberin olsun numarayı alıp vuramazsın.
Bende bakşa bir numaradan yazmıştım az çarpmak için ama referans kodunu anladılar engellediler.

Ne yaptınız acaba? Yasal yola başvurdunuz mu?

acaba ne yaptınız savcılığa gittiniz mi bende aynı durumdayım savcılığa şikayet ettim ama bir şey çıkar mı bilmiyorum
bişey çıkmaz ne yapabilicem :D IBAN a bakıyorum adam Hindistan'dan para atmış bana bulma yolunuz yok. Nasıl ve ne kadar kaptirdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı