Google mekan incelemelerine yazılan kötü yorum için dava açılır mı?

Avukata verecek param yok ne yapabilirim? Ayrıca yorumu silmiş nasıl kanıt sunacağım?

Avukata verecek param yok ne yapabilirim? Ayrıca yorumu silmiş nasıl kanıt sunacağım?
Avukata ihtiyacınız yok, ekran görüntüsü var ise onlarla da savcıya giderek suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ancak siz ekran görüntüsü almadan silinmişse o zamana ne yapılaması gerekiyor bilmiyorum. İlgili yorum şu an silindiği için işinize yaramaz ama konuyla alakalı bir bilgi de https://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/TespitHiz.aspx
bu site, yani noterler birliği aracılığıyla internetteki delili bir şekilde kayıt altına alıyorsunuz. Suç delilleri direkt mesaj gibi özel mesajlaşmadan gelse dahi delilin bulunduğu hesabınıza, açılan pencereden hesap bilgilerini ve parolasını da yazarak giriş yapıp direk mesajlaşmadan gelen delili noter onaylı kayıt altına alabilirsiniz. Bu yöntem de siz ekran görüntüsü almış dahi olsanız kişi sonrasından delili silip "ben böyle bir şey yapmadım, görüntüler montaj veya bir hile var" dememesi için. Tekrar söyleyeyim, ekran görüntünüz varsa savcılığa gidebilirsiniz. Yoksa ne yapılacağını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…