Olabilir, belki pişman oldu belki uygunsuz yorumdan kaldırdılar.Şu an baktım da adam yorumu silmiş sanırım hesabı da kapatmış bulamadım hiçbir yerde. Hepten mi gitti bu şimdi?
Olabilir, belki pişman oldu belki uygunsuz yorumdan kaldırdılar.Şu an baktım da adam yorumu silmiş sanırım hesabı da kapatmış bulamadım hiçbir yerde. Hepten mi gitti bu şimdi?
Olabilir, belki pişman oldu belki uygunsuz yorumdan kaldırdılar.
Hiç bir şey yapamazsınız, zaten yapsanızda ceza almaz-dı.Ee bu şimdi ceza hiç almaz mı ne yapacağım ben?
Hiçbir şey yapamazsınız, zaten yapsanızda ceza almaz-dı.
Niye yapamam nasıl yapamam yorumu geri alma diye bir şey de mi yok of.
Neden bu kadar takıldınız anlamadım. Boş vermenizi öneririm, internette sonuçta dilsizin bile yorumu var. Beyni olmayanın bile konuştuğu bir platformdaki yorumları ciddiye almamanızı öneririm. İyi geceler dilerim.Niye yapamam nasıl yapamam yorumu geri alma diye bir şey de mi yok of.
İnternet kafe incelemelerini ciddiye almanı öneririm, bazı internet kafeler cidden sıkıntı.O incelemeleri ciddiye alan kimse yok. Sallayın gitsin.
İnternet kafe incelemelerini ciddiye almanı öneririm, bazı internet kafeler cidden sıkıntı.
Bende daha geçende Linux bilgisayarıma Windows yüklemek için bir bilgisayara ihtiyaç duydum, neyse ki bıçak yemeden kendi başıma kurdumNe yazık ki kendi bilgisayarım var ve internet cafeye gitmeye gerek duymuyorum. Hayatımda sadece 1 kere internet cafeye gittim. O da çok küçükken idi.
Neden bu kadar takıldınız anlamadım. Boş vermenizi öneririm, internette sonuçta dilsizin bile yorumu var. Beyni olmayanın bile konuştuğu bir platformdaki yorumları ciddiye almamanızı öneririm. İyi geceler dilerim.
İnternet kafe incelemelerini ciddiye almanı öneririm, bazı internet kafeler cidden sıkıntı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.