Google telefonlarda neden tek başına tarayıcı değil? Neden siteleri Google Chrome üzerinden açıyor? İkisini de devre dışı bırakırsam arka planda çalışırlar mı? Ve Microsoft Edge vs. yüklersem daha mı az yer kaplar?
İşte tam olarak onu soruyorum. Neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil?
Tek Başına tarayıcı normalde kendi açıyor.
O zaman Chrome neden var?
Google bir marka. Chrome ise onun bir uygulaması.O zaman Chrome neden var?
Google bir marka. Chrome ise onun bir uygulaması.
O zaman ben ikisini devre dışı bıraksam arka planda çalışırlar mı veya telefonda yer kaplarlar mı? Evet Google bir marka ama o zaman 1 tane tarayıcı yapacaklar.
Telefonda yer kaplamaya devam eder ama arka planda çalışmaz.O zaman ben ikisini devre dışı bıraksam arka planda çalışırlar mı veya telefonda yer kaplarlar mı? Evet Google bir marka ama o zaman 1 tane tarayıcı yapacaklar.
Hocam bir tane tarayıcıları var chrome diye.O zaman ben ikisini devre dışı bıraksam arka planda çalışırlar mı veya telefonda yer kaplarlar mı? Evet Google bir marka ama o zaman 1 tane tarayıcı yapacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.