Çözüldü Google neden tek başına tarayıcı değil?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android
Çözüm
İşte tam olarak onu soruyorum. Neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil?

Hocam ne dediğinizi şimdi anladım. Dediğiniz uygulamayı kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki varlığını bile unutmuşum. Bunun sebebi büyük ihtimalle, basit arama işlerinde Chrome gibi bir uygulamayı kullanıp telefonu meşgul etmek yerine Google tarayıcısını kullanıp daha basit işler yapmak hedeflenip telefonu daha az yormak olabilir.
O zaman ben ikisini devre dışı bıraksam arka planda çalışırlar mı veya telefonda yer kaplarlar mı? Evet Google bir marka ama o zaman 1 tane tarayıcı yapacaklar.

Hocam bir tane tarayıcıları var zaten. Tam olarak ne anlatmak istediğinizi hala anlayamadım. Google bir dev. Telefonunuz için vazgeçilmez gibi bir şey. Alan açmak için Google dışındaki şeylere bakın derim.

Sanırım arama uygulaması + tarayıcı olarak neden varlar gibi bir soru soruyorsun. Arama uygulamasına tek başına tarayıcı dahil etmek mantıklı değil. Arama uygulaması daha çok anlık aramlarını yapıp daha sonrasında ana tarayıcın neyse onda açmak için var. Hani neden tarayıcının aktif olarak yapabildiği bir şey için 2. bir tarayıcı geliştirsinler ki.

O zaman ben ikisini devre dışı bıraksam arka planda çalışırlar mı veya telefonda yer kaplarlar mı? Evet Google bir marka ama o zaman 1 tane tarayıcı yapacaklar.
Telefonda yer kaplamaya devam eder ama arka planda çalışmaz.

Hocam bir tane tarayıcıları var chrome diye.

Diğer tarayıcılar chrome kulllanarak indexliyorlar. Telefondan Google'ı silin hic bir sekilde girmiyor. (Denendi.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı