200 Mbps ev kullanımı için yeterli midir?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 141
Benimde tahminim o sekilde. 200 ile başladıktan sonra ve 1000mbpsi destekleyen modem kullandıktan sonra istediğim zaman yükseltirim diye dusunuyorum.
Bu taahhüt nisan da bitiyor. Biz de nisan ayinda tasiniyoruz. Taşındığımız yerde direkt 1000mbps internet ile devam ederiz diye dusunduk. Ama iste içimde şüphe kaldi.

Bizim de randevuyu malesef çarşambaya verdi. İsterdim ki yarin olsun, pazartesi olsun ama malesef.
Bana randevu da vermediler henüz bekliyorum. Kablo ile kullanmayacaksanız ya da kendi cihazınızı kullanmayacaksanız verdikleri cihazla internet alacaksanız, 1000'e gerek yok. O modemle kablosuz 1000 alamazsınız.

Bana randevu da vermediler henüz bekliyorum. Kablo ile kullanmayacaksanız ya da kendi cihazınızı kullanmayacaksanız verdikleri cihazla internet alacaksanız, 1000'e gerek yok. O modemle kablosuz 1000 alamazsınız.
1000 bana da biraz şov gibi geldi. 500 cok yerinde gibi ama iste. Teşekkür ederim hocam.

Şov değil gayet iyi ve gerekli bir hız da iyi bir router ile kullanmak gerek, kendi cihazımı kullanacağım için kablosuzda 1000 alırım diye tercih ettim. Yoksa ben de sanırım 200 ya da 500'de kalırdım.
Sanırım hocam. Vallahi en son ne zaman bu kadar heyecanlandım bilmiyorum. 50GB bir oyunu yaklaşık 35 dakika da indirir diyor siteler.
Fifa indirmek icin 50mbps ile 3 saat yatarken acik bırakmayacağım. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı