Google One aboneliği devam ettirilmeli mi?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
7.215
Makaleler
45
Çözümler
10
2 TB Google One üyeliği yaptım. İlk başta 200 GB almak istiyordum ancak internette ilk defa alışveriş yaptım. Onu da yanlışlıkla 2 TB aldım. 1 yıl boyunca geçerli olacak. 18 Ekim 2025 yılında da bitecek.

Yaptım bir hata. Keşke olmasaydı diyecek bir anlamı kalmadı, her türlü 2 TB bana kaldı. Peki abonelik dursun mu, durmasın mı? Nasıl diye soracak olursanız 18 Ekim 2025 tarihinde yeniden para alıp, yine bana 2 TB alan verecekler.

Hata konusunda yapacak başka bir şey kalmadı. Ama her yıl fiyat konusu ileride nasıl olur bilemem.

Abonelik devam etmesi iyi mi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu soruya bir yıl bekledikten sonra cevap vermek daha mantıklı olur çünkü bir yıl içinde kullanım amaçlarınız değişebilir. Şahsen benim halihazırda bir Google One aboneliğim var ve bütün yedeklemelerimi oraya yapıyorum. Fakat 2 TB bi' tık fazla gibi. Siz karar verin en iyisi.
 
Peki bundan ne kadar memnunsunuz?

Bence gayet güzel bir hizmet sunuyorlar. Yüklemiş olduğum dosyalara hızlıca erişim sağlayabiliyorum ve indirme yaparken sıkıştırıp indirme imkanı sunuyor. Artı olarak indirme hızım kısıtlanmıyor sunucular tarafından.
 
Bence gayet güzel bir hizmet sunuyorlar. Yüklemiş olduğum dosyalara hızlıca erişim sağlayabiliyorum ve indirme yaparken sıkıştırıp indirme imkanı sunuyor. Artı olarak indirme hızım kısıtlanmıyor sunucular tarafından.
Zaten Google niye kısıtlasın ki indirme hızını? Kamuoyuna sunmuyorlar ama onlarca veri merkezleri var. Veri kaybı ise riski minimize düzeyde.
 
Zaten Google niye kısıtlasın ki indirme hızını? Kamuoyuna sunmuyorlar ama onlarca veri merkezleri var.
Bazı kullandığım veri yükleme servisleri nedense indirme hızını sınırlıyordu. Bundan dolayı sıkılıp Google'a geçiş yapmıştım. Tabii bu dediklerim yaklaşık 5 sene önce, şu an umarım çözmüşlerdir.

Veri kaybı ise riski minimize düzeyde.
Evet, en çok da buna güveniyorum işte. Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamaz kimse.
 
4 kişi 100 GB kullanıyoruz aylık 10 TL bize yetiyor, arşivin çoğu fiziksel cihazlarda. 2 TB aylık kaç TL ödüyorsunuz? Bir de 2025'te tekrar para keseceğini söylemişsiniz ancak o tarihte kartınızı kapatırsanız parayı zorla alacak halleri yok, madem pişman gibisiniz paketi düşürüp devam edemez misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı