Google One bitince ne yapılmalı?

Makaleler
49
Google One üyeliğim 18 Ekim 2025 tarihine kadar sürem var. 10 GB civarı bir bilgilerim var. Artık parayı verdim ve geri dönüşü yok, ancak ben yıllık olarak 2 TB aldım. Onu da iptal ettim ancak sadece kullanım süresi olarak 18 Ekim 2025 tarihine kadar süre verdiler. Ondan sonra para kesmeyecek.

Ben 2 ay içinde bir telefon almak istiyorum ama Google One yerine dahili depolama yapmak istiyorum. Ki sonra süresi bittiği zaman verilerimin silineceği için kaybedecek olmam lazım. 25k para veresim var telefona. Tabii o da 2 ay sonra olacak. Telefon fiyatları ne kadar olur bilmem ama daha yeni işe başladım. Her neyse.

Ben bunları başka bilgisayardan gitmeden Google One'nın içinden Google Fotoğraflar uygulanmasından indirmek istiyorum ama indiremiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Telefonda durması dediğim gibi bana daha ideal olacak.

İyi sosyaller.

Ben de bi ara baya uğraşmıştım topluca indirilebiliyor mu direkt diye. Ama sanırım hepsini kaydetmenin bir yolu yok. Seçip indirin diyeceğim ama galiba seçince de indirilemiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı