EmirElibol
Hectopat
Ne kadar zam gelecek ki? Dolar bu fiyatı gördü ancak hala aynı.
Hocam net bir şey ortada yok ama unutmayın burası Türkiye. 2 katı olursa üzülürsünüz sonra benden söylemesi.
Ne kadar zam gelecek ki? Dolar bu fiyatı gördü ancak hala aynı.
80 GB HDD vardı. Yenisini aldım 320 GB. 80 GB olan HDD yaklaşık 7 yıldır aktif olarak çalışıyor.Hocam net bir şey ortada yok ama unutmayın burası Türkiye. 2 katı olursa üzülürsünüz sonra benden söylemesi.
Fazla irdelememek lazım sanırım.Kardeşim eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kullan geç. Görüp de zam yaparlar. Tabi bana göre SSD daha mantıklı ama bulut olarak fiyat uygun.
Google'ın kendi Cloud platformu var. Adı Google Cloud. AWS kadar uygun olmasa bile çok hızlı ve güçlü. Google kendi kendine yeten bir şirket. S3 kullanmasını düşünmek doğru olmaz.Çok bir maliyeti yok zaten galiba S3 kullanıyordu emin değilim ama S3'te o kadar pahalı değil.
İclould'da Google Drive kullanıyordu.
Google'ın kendi Cloud platformu var. Adı Google Cloud. AWS kadar uygun olmasa bile çok hızlı ve güçlü. Google kendi kendine yeten bir şirket. S3 kullanmasını düşünmek doğru olmaz.
Şu an 2 TB 2049 TL. Böyle ağına çekip kullandırmak zorunda birakiyorlar insani. Ben de gidip 10TB HDD alacam, ugraşamayacağım bunlarla.Bugün yenilemek için girdiğimde zam geldiğini gördüm. :/ 499 TL isteniyor şu an 2tb için neyse vereceğiz artık.
Merhaba. Google'dan daha ucuz bir bulut depolama yok. Ayrıca kurumsal şirketler bile bulut bilişim kullanıyor. Adam illaki bir yerden para kazanmak zorunda. Ben de fiyatlardan şikayetçiyim ama bundan daha iyi olan var mı bilmiyorum 2TB bandında.Şu an 2 TB 2049 TL. Böyle ağına çekip kullandırmak zorunda birakiyorlar insani. Ben de gidip 10TB HDD alacam, ugraşamayacağım bunlarla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.