Google One vs iCloud

Shinoi

Hectopat
iCloud+ üyeliğim var, Google One üyeliğim de var. Google'ı Drive için kullanırken ICloud'u genellikle fotoğraf depolaması için kullanıyorum. Direkt hepsini Google'da toplayım diye düşündüm ancak fotoğraflar yedeklenirken illa programın açık olması mı gerekiyor? Arka planda çalışmaması çok saçma değil mi? Bunun bir ayarı var mıdır? Yoksa direkt hepsini iCloud'a da atabilirim ancak PC'de Windows kullandığım için iCloud programı bi' tık tırt gibi geldi bana. Tavsiyeniz var mıdır?

Google Drive'ın senkronizasyon programı en son çok hatalıydı doğru çalışmıyordu. Ben fotoğraf ve video yedeklemelerimi direkt telefondan yapıyorum. Çektiğim an yedekliyor.
Android kullanırken Google Photos ve Drive işimi görüyordu ancak iOS'a geçince bana sorun çıkarmaya başladılar. Şu anda birisini iptal edip diğeriyle devam edicem de hangisi karar veremedim açıkcası.

Android kullanırken Google Photos ve Drive işimi görüyordu ancak iOS'a geçince bana sorun çıkarmaya başladılar. Şu anda birisini iptal edip diğeriyle devam edicem de hangisi karar veremedim açıkcası.
Google servisleri iyidir ama bazen her markanın kendi ekosistemini kullanmak daha iyi oluyor.

Google One ücretli üyeliğe sahibim. İCloud hakkında bilgim olmadığı için bir şey diyemem.

Google için ise:
Telefonda Drive biraz sıkıntılı, G Fotoğraflar gayet düzgün çalışıyor.
PC'de Google Drive çok işlevli. Google Fotoğraflara ise erişimi bulunmuyor. Tarayıcı üzerinden Fotoğraflara erişebiliyorsun.

Genele vurursam eğer 8/10.

Google servisleri iyidir ama bazen her markanın kendi ekosistemini kullanmak daha iyi oluyor.
Evet sanırım haklısınız.
Google One ücretli üyeliğe sahibim. İCloud hakkında bilgim olmadığı için bir şey diyemem.

Google için ise:
Telefonda Drive biraz sıkıntılı, G Fotoğraflar gayet düzgün çalışıyor.
PC'de Google Drive çok işlevli. Google Fotoğraflara ise erişimi bulunmuyor. Tarayıcı üzerinden Fotoğraflara erişebiliyorsun.

Genele vurursam eğer 8/10.
Teşekkürler.

iPhone kullaniyorsaniz iCloud oneririm hocam. Bende de ikisinin aboneligi var iCloud’da fotograflar ve telefon yedegi var. Google’da ise bilgisayari yedekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı