Google pixel 3 alınır mı?

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada AliExpress'den Google pixel 3 buldum. Sıfır mı veya bir sıkıntı çıkar mı sizce? Bulabilir misiniz sıfır olan? Nedense Google pixeller çok hoşuma gidiyor. Hem küçük hem güncel. Ama Türkiye'de yok 😖
Bu tarz konuları hiç araştırmadan açma sebebi nedir? Bi google yazarsın bulamadığını sorarsın. Yaş 13 mü?

Bu tarz konuları hiç araştırmadan açma sebebi nedir? Bi google yazarsın bulamadığını sorarsın. Yaş 13 mü?
Evet :D Kusura bakmayın araştırmadan sorduğum için.

Fiyat aralığın istediğin performans nedir bende s10 var pub g 60fps oynatiyor kasmadan fakat şarjı az gidiyor 3 yıllık cihaz.
Aşırı bir performans istemiyorum 4500 TL ye alabileceğim 6 inç altı en iyi telefon hangisiyse.

5 senelik ürünü bir de Aliexpress'ten almak pek mantıklı değil bence. Sıfır değildir.
Aşırı bir performans istemiyorum 4500 TL ye alabileceğim 6 inç altı en iyi telefon hangisiyse.
S10e bakın derim küçük telefon istiyorsanız ama onun batarya performansı tatmin etmeyebilir.

5 senelik ürünü bir de Aliexpress'ten almak pek mantıklı değil bence. Sıfır değildir.

S10e bakın derim küçük telefon istiyorsanız ama onun batarya performansı tatmin etmeyebilir.
2. el olmasını istemiyorum.Ama easycepe mükemmel samsung galaxy s9 geliyor arada.Oradan almayı düşünüyorum.

2. el olmasını istemiyorum.Ama easycepe mükemmel samsung galaxy s9 geliyor arada.Oradan almayı düşünüyorum.
Ben de bu Pixel'in sıfır olacağını hiç düşünmüyorum. 5 sene boyunca satmayıp ne yapmışlar? İleride antika diye satarız düşüncesiyle saklamışlar mı telefonu :d Ben de telefon kısmında 2. ele pek sıcak bakmıyorum çünkü herkes oyun oynuyor sürekli ve bataryayı öldürüyor, dikkat etmeyip sürekli düşürüyor, ekranı sağı solu kırıyor. Ama çok da eski olmayan 2. el modellere bakılabilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı