Google Pixel Tablet 3 İptal Edilmiş Olabilir

Vodafone'un neyi var da 1 milyar dolarlık anlaşmayla Pixel'i Türkiye'ye getirecek? :) haberin kaynağı bile yok. Ne olduğu belirsiz bir site.

Hocam kaynaktan dolayı inanmadıysanız Shiftdelete'in kaynağını vereyim.

Vodafone'un neyi varda 1 milyar dolarlık anlaşmayla Pixel'i Türkiye'ye getirecek? :) Haberin kaynağı bile yok. Ne olduğu belirsiz bir site.
Ki zaten bir tek Vodafone getirmeyecek. Turkcell bu konuda çalışmalara başlamış anladığım kadarıyla.
Turkcell, Pixel serisinin seneye Türkiye'ye geleceğini söyledi | Technopat Sosyal Turkcell, Pixel serisinin seneye Türkiye'ye geleceğini söyledi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kaynaktan dolayı inanmadıysanız Shiftdelet'in kaynağını vereyim.
O kaynağı hiç vermeyin. Kopyala yapıştır yaparlar ya da yabancı kaynaklardaki yazıları çevirip atarlar. Gerçi çoğu yer böyle de neyse. Kaynak olarak AA belirtilmiş AA'nın yaptığı bir habere baktım Pixel cihazların Türkiye'ye geleceğiyle ilgili haberlerin çıktığı zamanlarda yayınlanmış. Eğer bahsedilen haber buysa Pixel cihazların Türkiye'ye geleceğiyle ilgili bir yazı göremedim. Turkcell destek merkezi ise sanırım her yıl Pixel cihazlar gelecek şeklinde cevaplar veriyormuş zaten. Bir haber daha görmüştüm sanırım destek listesine falan eklenmişti tek inandırıcı olan o haberdi. Bir yandan da çok mantıklı gelmiyor. Türkiye'de Apple ve Samsung dışında amiral gemisi cihazlar az satıyor. Google telefonları Türkiye'ye gelirse fiyatlarının rekabetçi olacağını da sanmıyorum. Hadi Çinli markalar getiriyor yine adları biliniyor da Google'ın telefonu olduğunu bir çok insan bilmiyordur bile. Google neden böyle bir hamle yapsın düşündürüyor. Pazara girebileceği daha iyi zamanlar vardı. Telefon fiyatları şu anda ortada. Her neyse gelecekse bile 2025 yılından erken geleceğini sanmam.

O kaynağı hiç vermeyin. Kopyala yapıştır yaparlar ya da yabancı kaynaklardaki yazıları çevirip atarlar. Gerçi çoğu yer böyle de neyse. Kaynak olarak AA belirtilmiş AA'nın yaptığı bir habere baktım pixel cihazların Türkiye'ye geleceğiyle ilgili haberlerin çıktığı zamanlarda yayınlanmış. Eğer bahsedilen haber buysa pixel cihazların Türkiye'ye geleceğiyle ilgili bir yazı göremedim. Turkcell destek merkezi ise sanırım her yıl pixel cihazlar gelecek şeklinde cevaplar veriyormuş zaten. Bir haber daha görmüştüm sanırım destek listesine falan eklenmişti tek inandırıcı olan o haberdi. Bir yandan da çok mantıklı gelmiyor. Türkiye'de Apple ve Samsung dışında amiral gemisi cihazlar az satıyor. Google telefonları Türkiye'ye gelirse fiyatlarının rekabetçi olacağını da sanmıyorum. Hadi Çinli markalar getiriyor yine adları biliniyor da Google'ın telefonu olduğunu birçok insan bilmiyordur bile. Google neden böyle bir hamle yapsın düşündürüyor. Pazara girebileceği daha iyi zamanlar vardı. Telefon fiyatları şu anda ortada. Her neyse gelecekse bile 2025 yılından erken geleceğini sanmam.

Yani dedikleriniz de haklısınız. Zaten öyle fazla bir araştırma da yapmadım açıkçası. Zaten telefon fiyatları da ortada dediğiniz gibi. Yani umarım gelir demekten başka bir şey diyemem.

Hocam kaynaktan dolayı inanmadıysanız Shiftdelete'in kaynağını vereyim.
İyi de 1, SD de güvenilir bir kaynak değil. 2, ilk attığınız kaynak Vodafone diyor, SD ise Turkcell ve TT diyor. Belki SD'nin haberinin içeriğindeki kaynak güvenilir olabilir ama bu iki haber de birbirine uymuyor ve ikisi haricinde de haber yapan yok. Tarihi bırakın, geleceği kesin değil şu an. Zaten SD de gelebilir yazmış.

SD'nin son paylaştığı haberde de Vodafone diye belirtmişler ama ihtimal arttı yazmışlar. Geleceği kesin değil. Sunulmak bir yana, kesinlik henüz gerçekleşmemiş. Buna rağmen "Sunuldu." yazmanız doğru değil.

İyi de 1, SD de güvenilir bir kaynak değil. 2, ilk attığınız kaynak Vodafone diyor, SD ise Turkcell ve TT diyor. Belki SD'nin haberinin içeriğindeki kaynak güvenilir olabilir ama bu iki haber de birbirine uymuyor ve ikisi haricinde de haber yapan yok. Tarihi bırakın, geleceği kesin değil şu an. Zaten SD de gelebilir yazmış.

SD'nin son paylaştığı haberde de Vodafone diye belirtmişler ama ihtimal arttı yazmışlar. Geleceği kesin değil. Sunulmak bir yana, kesinlik henüz gerçekleşmemiş. Buna rağmen "Sunuldu." yazmanız doğru değil.
Orada araştırmadan hata yaptığımın farkındayım, önceden baktığımda karşıma çıkınca ben de satışa sunuldu sandım. Şu an daha detaylı baktım ve halen daha kesin bir tarihin olmadığını öğrendim. Hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-22 230324.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-22 230324.png
    73,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2024-11-22 230339.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-22 230339.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı