Google Pixel telefon deneyimim

ama aynı başarıyı keşke işlemcide de sağlayabilselermiş.
İşlemci yeterli performansı sağlıyor. Sentetik testlerdeki şişirilmiş puanların ne hükmü var ne de önemi. Oyun için ideal telefonlar olmayabilir evet, Google üstün oyun performansı vaat etmiyor zaten. Sistem akıcı ve pürüzsüz şekilde çalışıyor mu? Çalışıyor, daha diyecek bir şey yok.
 
işlemci performansı gerçekten tatmin edici. sentetik testlerdeki şişirilmiş puanların ne hükmü var, ne de önemi. bu tür testler günlük kullanımda fark edilmeyen detaylar üzerine odaklanır. oyun için ideal telefonlar olmayabilir, evet, ancak google bu cihazları üstün oyun performansı için tasarlamadı. Bu telefonlar, mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunmak için tasarlandı. sistem akıcı ve pürüzsüz şekilde çalışıyor mu? evet, kesinlikle. uygulamalar hızlı açılıyor, çoklu görevler sorunsuz çalışıyor ve genel kullanıcı deneyimi oldukça memnun edici. günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şeyi rahatlıkla yapabilirsiniz. Eger bir telefonun stabilite, akıcılık ve genel performansına öncelik veriyorsanız, bu cihazlar tam size göre. daha fazla söze gerek yok, deneyin ve farkı görün.
 
@LazJedi sentetik testlere zaten takılmıyorum. Ancak thermal anlamda TSMC ile kıyaslandığında Samsung üretimi işlemci olduğu için ısınma çok daha yüksek oluyor ki bu da Throttling'e sebep oluyor. He günlük kullanımda sosyal medyada üzer mi? Kesinlikle üzmez.
 
Hep almaya niyetlendiğim ancak bizim ülkede ikinci el olarak çok değer kaybettiği için almadığım bir seri Pixel'ler. Sosyal medyaya çekilen görüntüleri atınca bozulma oluyor mu acaba kalitede?
 
Android 14 ile ısınma sorunu yazılımsal olarak giderildi. Bunun sonucunda performans anlamında hiçbir şey kaybetmedik. Hatta Android 15 ile birlikte tüm Tensor işlemcili Pixel telefonların kernel sürümü 6.1'e yükseltilecek.

Katılıyorum, telefon günlerce açık olsa ve onlarca uygulama arka planda açık olsa bile en ufak yavaşlama takılma olmuyor. Benim için en önemli şey yazılım kalitesi ve sistem pürüzsüzlüğü. Bunu piyasadaki çoğu amiral gemisinden iyi yapıyor. Ayrıca telefon bir kaç saniyede açılıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…