Hediye Google Play 25 TL Hediye Kodu

Tiersen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elime Amazon, Google Play, Netflix, App Store & iTunes Hediye Kartı gibi birçok mecradan hediye kodları geliyor. Benim ihtiyacım olmadığı için bunları düzenli olarak sizlerle paylaşmak istiyorum hem böylece Technopat ailesine de daha fazla insan çekeriz. Her hafta böyle kodlar gelmeye devam edecek.

Fakat nasıl paylaşmam gerektiğine tam karar veremedim. Sizlerin önerilerinize ihtiyacım var. İlk gelen alır mantığıyla 1 adet kodu buraya bırakıyorum geri kalan 7 adet 25 TL'lik kod daha var.

Google Play 25 TL Hediye Kodu: B1MFT3ZHEFLS4L41

Önerilerinizi bekliyorum çünkü bunun Amazon indirim kodu, Netflix kodu, Boyner Hediye Kartı, App Store & iTunes Hediye Kartı versiyonları da var.
Diğer çekilişleri kaçırmamak için de beni "izle" durumuna alabilirsiniz. Zaten her gün indirim paylaşıyorum forumda illa ki faydası olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba kim kaptı.

Kodu alamadım ama yine de teşekkürler.

Hocam diğer kodları da bu şekilde paylasabilirsiniz.

Kodu alamadım ama yine de teşekkürler.
Tam ekliyorum kapılmış kod

Moderator bile almış olabilir desem ban yer miyim?
Moderatörlerimiz kapmamıştır yahu onay için inceliyorlar ama bu forumda olaca ken son şeylerden biri sanırım. Başka yerler olsa birşey diyemezdim.

Bu arada bu şekilde paylaşmam çok verimli olmayacaktır diye düşünüyorum hele Amazon indirim kuponları gelince buraya hepsini direk atmam doğru ve haksız olacaktır inancındayım. O yüzden sizden naçizane destek istedim. Ya da moderatör arkadaşlarımız yönlendirirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…