Hediye Google Play 25 TL Hediye Kodu

Bu arada bu şekilde paylaşmam çok verimli olmayacaktır diye düşünüyorum hele Amazon indirim kuponları gelince buraya hepsini direk atmam doğru ve haksız olacaktır inancındayım. O yüzden sizden naçizane destek istedim. Ya da moderatör arkadaşlarımız yönlendirirse çok sevinirim.

Google kodlari buradan verin hocam benim fikrim.

1665759739549.png

Confirm edemedim hüüü

Hocam elinizdeki bütün kodları çekiliş mantığında verirseniz en güzeli olacaktır bence. Hayatımızın her yerinde zaten yarış içerisindeyiz burada bari sakinlikle şansla alabilelim :D
Doğru söylüyorsunuz hocam ama çekiliş nasıl yapacağım. Yaparsam nasıl ulaştıracağım bu gibi sorular var kafamda ve forum kurallarını okudum bir aksi durum görmedim ama izin vermeyebilirler çekiliş yapmama. Yarın birgün 400-500 TL civarlarına dayanan amazon kodları olunca direk buraya bırakmak istemem açıkçası.

Sizin hatrınıza bunu da buraya direk atalım beyin fırtınasına devam edelim: 9YJFB646A539NEPP

Doğru söylüyorsunuz hocam ama çekiliş nasıl yapacağım. Yaparsam nasıl ulaştıracağım bu gibi sorular var kafamda ve forum kurallarını okudum bir aksi durum görmedim ama izin vermeyebilirler çekiliş yapmama. Yarın bir gün 400-500 TL civarlarına dayanan Amazon kodları olunca direk buraya bırakmak istemem açıkçası.

Sizin hatrınıza bunu da buraya direk atalım beyin fırtınasına devam edelim: 9yjFB646A539nepp

Teşekkürler hocam.
Screenshot_20221014-180616_Gallery.jpg

Doğru söylüyorsunuz hocam ama çekiliş nasıl yapacağım. Yaparsam nasıl ulaştıracağım bu gibi sorular var kafamda ve forum kurallarını okudum bir aksi durum görmedim ama izin vermeyebilirler çekiliş yapmama. Yarın birgün 400-500 TL civarlarına dayanan amazon kodları olunca direk buraya bırakmak istemem açıkçası.

Sizin hatrınıza bunu da buraya direk atalım beyin fırtınasına devam edelim: 9YJFB646A539NEPP
Hocam forumdaki çoğu kişi eğer bir hediye verecekse çekiliş yapıyor, çekiliş konusunda forumda herhangi bir yasak yok diye biliyorum. İsimleri alıyorlar herhangi bir çekiliş sitesinden kura çekiyorlar, kazananı açıklıyorlar ve sonrasında da Discord adresi isteyerek hediyeyi ulaştırıyorlar. Bunu düşünebilirsiniz.

Hocam forumdaki çoğu kişi eğer bir hediye verecekse çekiliş yapıyor, çekiliş konusunda forumda herhangi bir yasak yok diye biliyorum. İsimleri alıyorlar herhangi bir çekiliş sitesinden kura çekiyorlar, kazananı açıklıyorlar ve sonrasında da Discord adresi isteyerek hediyeyi ulaştırıyorlar. Bunu düşünebilirsiniz.
Evet bu fikri tuttum. O zaman katılmak isteyenler katılmak istediğini yazsın deyip ben isimleri bir siteye girip otomatik çekiliş yaptırıp video çekip buraya atıyorum şeklinde ilerleyebiliriz diğer kodlar için.

Merhaba arkadaşlar. Elime Amazon, Google Play, Netflix, App Store & iTunes Hediye Kartı gibi birçok mecradan hediye kodları geliyor. Benim ihtiyacım olmadığı için bunları düzenli olarak sizlerle paylaşmak istiyorum hem böylece Technopat ailesine de daha fazla insan çekeriz. Her hafta böyle kodlar gelmeye devam edecek.

Fakat nasıl paylaşmam gerektiğine tam karar veremedim. Sizlerin önerilerinize ihtiyacım var. İlk gelen alır mantığıyla 1 adet kodu buraya bırakıyorum geri kalan 7 adet 25 TL'lik kod daha var.

Google Play 25 TL Hediye Kodu: B1MFT3ZHEFLS4L41

Önerilerinizi bekliyorum çünkü bunun Amazon indirim kodu, Netflix kodu, Boyner Hediye Kartı, App Store & iTunes Hediye Kartı versiyonları da var.
Diğer çekilişleri kaçırmamak için de beni "izle" durumuna alabilirsiniz. Zaten her gün indirim paylaşıyorum forumda illa ki faydası olacaktır.
Bence kodu kesin Moderatör konuyu onaylamadan kullandı :D .

Evet bu fikri tuttum. O zaman katılmak isteyenler katılmak istediğini yazsın deyip ben isimleri bir siteye girip otomatik çekiliş yaptırıp video çekip buraya atıyorum şeklinde ilerleyebiliriz diğer kodlar için.
Evet hocam bu şekilde gayet iyi olur, yalnız çekiliş için şartlar eklemeyi unutmamalısınız bence. Genelde haksızlık olmaması için çekiliş kurallarında üyelik tarihi sınırı koyuluyor. Mesela konuyu açtığınız tarihten itibaren açılan hesaplar çekilişe dahil edilmiyor. Veya 100 mesaj sayısını geçmeyen kişiler de alınmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı