neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ekim 2022 #121 Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Perdigital gibi yerlerde satılıyor hocam umarım ben kaparım uzun zamandır istediğim oyunu alacaktım ama guardı aç kapa yaptığım için item satıp alamıyorum.
Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Perdigital gibi yerlerde satılıyor hocam umarım ben kaparım uzun zamandır istediğim oyunu alacaktım ama guardı aç kapa yaptığım için item satıp alamıyorum.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #122 Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem yeni hediye konusu açtığınızda bu konuya yazan herkesi etiketler misiniz?
Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem yeni hediye konusu açtığınızda bu konuya yazan herkesi etiketler misiniz?
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 15 Ekim 2022 #123 Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame'de satılıyor oradan da alabilirsiniz. Steam Cüzdan Kodu Satın Al.
Tiersen dedi: Nasıl alınabilir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame'de satılıyor oradan da alabilirsiniz. Steam Cüzdan Kodu Satın Al.
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #124 Ousia dedi: Yakışır bu arada Genişletmek için tıkla... Maalesef 8 kod veriyor 24 saat dilimde o yüzden veremiyorum
Ousia dedi: Yakışır bu arada Genişletmek için tıkla... Maalesef 8 kod veriyor 24 saat dilimde o yüzden veremiyorum
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ekim 2022 #125 Tiersen dedi: Maalesef 8 kod veriyor 24 saat dilimde o yüzden veremiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam steam verecek misiniz?
Tiersen dedi: Maalesef 8 kod veriyor 24 saat dilimde o yüzden veremiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam steam verecek misiniz?
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #126 theumtkyd dedi: Hocam rica etsem yeni hediye konusu açtığınızda bu konuya yazan herkesi etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer ceza sebebi değilse etiketlemeye çalışırım tabi ki. neqetria dedi: Hocam steam verecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet
theumtkyd dedi: Hocam rica etsem yeni hediye konusu açtığınızda bu konuya yazan herkesi etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer ceza sebebi değilse etiketlemeye çalışırım tabi ki. neqetria dedi: Hocam steam verecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ekim 2022 #127 Tiersen dedi: Eğer ceza sebebi değilse etiketlemeye çalışırım tabi ki. Evet Genişletmek için tıkla... Şimdi mi hocam hazır bekleyelim
Tiersen dedi: Eğer ceza sebebi değilse etiketlemeye çalışırım tabi ki. Evet Genişletmek için tıkla... Şimdi mi hocam hazır bekleyelim
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 15 Ekim 2022 #128 Konuyu yeni gördüğümden belki dağıtırsa diye F5 atıyorum hayırlısı bakalım
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #129 neqetria dedi: Şimdi mi hocam hazır bekleyelim Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü yaparım. O güne kadar yine alışveriş forum bölümünde takılmaya devam
neqetria dedi: Şimdi mi hocam hazır bekleyelim Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü yaparım. O güne kadar yine alışveriş forum bölümünde takılmaya devam
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Ekim 2022 #130 Nasıl elde ediyorsunuz bunları yasa dışı değil, değil mi?