Çözüldü Google Play "Hediye kartını kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eb2

Femtopat
Daha fazla  
Bugün BİM'den Google Play cüzdan kodu satın aldım. Kodu etkinleştirmeye çalıştığımda "hediye kartını kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var hatasıyla karşılaştım. Birkaç defa denedim, farklı hesaplardan ve cihazlardan da denedim fakat sonuç aynı. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bugün BİM'den Google Play cüzdan kodu satın aldım. Kodu etkinleştirmeye çalıştığımda "hediye kartını kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var hatasıyla karşılaştım. Birkaç defa denedim, farklı hesaplardan ve cihazlardan da denedim fakat sonuç aynı. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bundan mı çıkıyor? Eğer aşağısındaki ise çözümü aşağıdaki sitede mevcut.
Oturum açın - Google Hesapları
Hocam bundan mı çıkıyor? Eğer aşağısındaki ise çözümü aşağıdaki sitede mevcut.
Oturum açın - Google Hesapları

Dosya Ekleri

• hkt.jpg
    hkt.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı