Google Play PC'de

Aradığım oyunların hiç biri yok, ayrıca oyundan başka uygulama da yok. Oynadığınız oyunlar varsa kullanışlı olabilir benim için değil.
Hocam geleli birkaç gün oldu zaten. Zamanla yeni oyunlar gelecektir zaten betada şuan.

Birkaç mobil oyunu sevsem de telefonda oyun oynamayı hiçbir zaman sevemedim ve alternatif emülatörleri hiç denemedim. Hatta bugün eski laptopuma doğrudan Android yüklemeyi düşünüyordum, indirdim elbette şu an pek bir oyun yok ancak bence geç de olsa güzel bir adım, özellikle benim gibiler için.

Hocam geleli birkaç gün oldu zaten. Zamanla yeni oyunlar gelecektir zaten betada şuan.
Tabiki güncelleme aldıkça daha da gelişecek yeni uygulamalar, oyunlar eklenecektir ama şu anlık bana hitap etmiyor umarım sizlerin işine yarar. Yoksa ben de sırf Windows 11'de android uygulamaları çalıştırabilmek için Windows 11 yüklemiştim neredeyse 1 yıl olacak herhangi bir gelişme yok.

Tabii ki güncelleme aldıkça daha da gelişecek yeni uygulamalar, oyunlar eklenecektir ama şu anlık bana hitap etmiyor umarım sizlerin işine yarar. Yoksa ben de sırf Windows 11'de Android uygulamaları çalıştırabilmek için Windows 11 yüklemiştim neredeyse 1 yıl olacak herhangi bir gelişme yok.

Benim de işime yaramıyor maalesef şu anlık. En çok Clash of Clans bekliyorum. Umarım yakında gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı