Aradığım oyunların hiç biri yok, ayrıca oyundan başka uygulama da yok. Oynadığınız oyunlar varsa kullanışlı olabilir benim için değil.
Hocam geleli birkaç gün oldu zaten. Zamanla yeni oyunlar gelecektir zaten betada şuan.Aradığım oyunların hiç biri yok, ayrıca oyundan başka uygulama da yok. Oynadığınız oyunlar varsa kullanışlı olabilir benim için değil.
Tabiki güncelleme aldıkça daha da gelişecek yeni uygulamalar, oyunlar eklenecektir ama şu anlık bana hitap etmiyor umarım sizlerin işine yarar. Yoksa ben de sırf Windows 11'de android uygulamaları çalıştırabilmek için Windows 11 yüklemiştim neredeyse 1 yıl olacak herhangi bir gelişme yok.Hocam geleli birkaç gün oldu zaten. Zamanla yeni oyunlar gelecektir zaten betada şuan.
Tabii ki güncelleme aldıkça daha da gelişecek yeni uygulamalar, oyunlar eklenecektir ama şu anlık bana hitap etmiyor umarım sizlerin işine yarar. Yoksa ben de sırf Windows 11'de Android uygulamaları çalıştırabilmek için Windows 11 yüklemiştim neredeyse 1 yıl olacak herhangi bir gelişme yok.
Daha yeni hocam, zamanla oyunlar eklenecektir.Clans of Clans neden olmaz halen çözemedim indirdim ama işime yaramayanınca sildim üzücü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.