Google Play Store ücretsiz deneme sürümünden para aldı

SirPossible

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün "v recorder sesli ekran kaydedici" adlı uygulamada 3 günlük VIP ücretsiz deneme sürümünü başlattım altındaki 3 günlük deneme sürümünden sonra yıllık 609.99TL yazısına güvenerek daha önce de böyle deneme sürümlerine girip bakıp iptal etmişliğim vardı ama bu sefer ne hikmetse anında karttan yıllık abonelik parasını çekti ben de direkt Google'ın sitesi üzerinden geri ödeme talebi oluşturdum her konuyu seçerek teknik problemler, bu ödemeden haberim yok vs. hepsi reddedildi.

Bunun üzerine Google desteğe ve programın üreticisine yazdım geri dönüş bekliyorum.

Bu konu üzerine bilgisi olan ya da yön gösterebilecek birileri varsa memnun olurum.

Teşekkürler iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-28 at 10.07.36.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-28 at 10.07.36.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 109
Açıkcası bunu ben de yapıyorum. Bazı uygulamaları indirdiğinizde 3 gün süreli veya 5 gün süreli ücretli aboneliği belli tarihe kadar ücretsiz kullanıyorsun. Orada yapman gereken aboneliği başlattığın an hemen geri iptal etmen. Ettiğin zaman yine kullanıyorsun zaten aboneliği belirtilen tarihe kadar. En azından para çekmez.

Evet, kullanmıştım ama o uygulamada ilk defa kullandım.
Uygulama ayrımı yok. Eğer zaman olarak herhangi bir uygulamada 3 gün kullandıysan senden ödeme alır. Koskoca Google'ı bu şekilde kandıramazsın :D

Ayrıca tüm zaman kayıtların mevcuttur. Bir hak iddia edemezsin.

Açıkcası bunu ben de yapıyorum. Bazı uygulamaları indirdiğinizde 3 gün süreli veya 5 gün süreli ücretli aboneliği belli tarihe kadar ücretsiz kullanıyorsun. Orada yapman gereken aboneliği başlattığın an hemen geri iptal etmen. Ettiğin zaman yine kullanıyorsun zaten aboneliği belirtilen tarihe kadar. En azından para çekmez.

Bende öyle yapıyordum dostum, aboneliği direkt iptal ettim zaten. Google destek ile görüştüm daha önce de deneme sürümünü denediğimi söylediler hatırlamıyorum ama doğrudur 😅 O yüzden patlamışım. Firmayla çözebilirmişim durumu bir tek. Mailimi attım bekliyorum.

Bende öyle yapıyordum dostum, aboneliği direkt iptal ettim zaten. Google destek ile görüştüm daha önce de deneme sürümünü denediğimi söylediler hatırlamıyorum ama doğrudur 😅 O yüzden patlamışım. Firmayla çözebilirmişim durumu bir tek. Mailimi attım bekliyorum.
Yazık olmuş inşallah geri alırsınız ücreti.

3 yıl sonra gelen Update: Google destek ekibiyle sonsuz mailleştim ama yardımcı olmadılar. Ondan sonra bankamdan harcama itiraz formu doldurdum sonra 5-10 kere telefonda insanlara durumumu anlatıp kafalarını şişirdikten sonra paramı geri almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı