Google Play'de Discord indirilemiyor ve Google ile hizmetleri yavaşladı

Menemen54

Picopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Discord'u indirmek için Google Hizmetleri'nin ve Google Play Store'un verilerini uygulamalar bölümünden temizledim (VPN açıkken). Sonra Google Play Store'a girdim, fakat "sunucudan bilgi alınırken bir hata oluştu: Df-dferh-01" şeklinde bir hata verdi ve açılmadı.
Google'a girmeye çalıştığımda ise tamamen dondu (telefon değil, direkt Google'ın kendisi). Hiçbir arama yapamadım.
Ardından hem Google Hizmetleri'nin hem de Play Store'un verilerini tekrar silerek yeniden denedim. Bu sefer Google Play Store yanıt vermemeye başladı. Cihazı yeniden başlattım ve Hizmetler'e Google hesabımla tekrar giriş yaptım.
VPN'i tekrar açtım ama bu sefer Play Store'da Discord uygulaması görünmüyordu.
VPN açıkken aşırı yavaşladığını fark ettim. Google'a girip internet hız testi yaptım ve hızımın gayet normal olduğunu gördüm (ortalama 9–10 Mbps download). Ancak ne hikmetse Play Store, VPN açıkken aşırı yavaşlıyordu. Sanki internet hızım düşmüş gibiydi (sinyal gücü de tam gösteriyor).

Uzun lafın kısası, Discord'u nasıl indireceğim?
Google hizmetlerini silince yaşadığım bu hatayı nasıl çözeceğim?
İnternet hızım normal olmasına rağmen özellikle Google ve Google hizmetleri gibi uygulamaların aşırı yavaşlamasının sebebi telefondan mı, kullandığım VPN'den mi, yoksa internet bağlantısından mı kaynaklanıyor?

Kısacası bu Discord'u nasıl indireceğim ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN servisi kötü ise yavaşlaması normal.
Arkadaşın söylediği gibi apk olarak market dışından yükleyebilirsin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan videoya bakabilirsin. Apkmirror tamamen güvenilir bir kaynaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

APK olarak neden indirmiyorsunuz?
Evet, aslında APK yüklemeyi ben de düşünmüştüm. Ancak telefon daha yeni, henüz ilk ayı bile dolmadı. Bu yüzden APK dosyası yüklemek yerine VPN’le uğraşmayı tercih ettim. Ama sanırım başka bir yol da kalmadı.
APK yüklemek istememin sebebi, hangi sitelerin güvenilir olduğunu tam olarak bilmemem. Aslında eskiden çok kullandığım ve güvendiğim androidoyunclub vardı ama orada Discord bulunmuyor. Yine de başka yöntem kalmazsa mecburen APK yoluna başvuracağım gibi duruyor.

VPN servisi kötü ise yavaşlaması normal.
Arkadaşın söylediği gibi apk olarak market dışından yükleyebilirsin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan videoya bakabilirsin. Apkmirror tamamen güvenilir bir kaynaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyeceğim, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı