Lory0 Decapat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #1 Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var?
Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 13 Kasım 2019 #2 Lory0 dedi: Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın bir sitesini oluşturup o siteye uygulamanın APK dosyasını indirmek için bir link koyabilirsin. Lory0 dedi: Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... Veya Aptoide gibi uygulama marketlerine uygulamanın APK dosyasını yükle, pek tavsiye etmem çünkü Aptoide kullanan kişi az. Artı 0 Eksi
Lory0 dedi: Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... Uygulamanın bir sitesini oluşturup o siteye uygulamanın APK dosyasını indirmek için bir link koyabilirsin. Lory0 dedi: Google Play'e oyun yüklemek istiyorum fakat yaşım 18'den küçük olduğu için Google buna izin vermiyor. Sizce yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... Veya Aptoide gibi uygulama marketlerine uygulamanın APK dosyasını yükle, pek tavsiye etmem çünkü Aptoide kullanan kişi az.
KS KS Lory0 Decapat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #3 Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Exinie dedi: Uygulamanın bir sitesini oluşturup o siteye uygulamanın APK dosyasını indirmek için bir link koyabilirsin. Veya Aptoide gibi uygulama marketlerine uygulamanın APK dosyasını yükle, pek tavsiye etmem çünkü Aptoide kullanan kişi az. Genişletmek için tıkla... Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Artı 0 Eksi
Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Exinie dedi: Uygulamanın bir sitesini oluşturup o siteye uygulamanın APK dosyasını indirmek için bir link koyabilirsin. Veya Aptoide gibi uygulama marketlerine uygulamanın APK dosyasını yükle, pek tavsiye etmem çünkü Aptoide kullanan kişi az. Genişletmek için tıkla... Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 13 Kasım 2019 #4 Lory0 dedi: Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir, o zaman Google hesabınızdaki doğum tarihini 18 yaşında olarak ayarlayın? Artı 0 Eksi
Lory0 dedi: Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Peki şirket konusunda falan sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir, o zaman Google hesabınızdaki doğum tarihini 18 yaşında olarak ayarlayın?
KS KS Lory0 Decapat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #5 Onu deneyeyim o zaman teşekkür ederim. Exinie dedi: Çıkabilir, o zaman Google hesabınızdaki doğum tarihini 18 yaşında olarak ayarlayın? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Onu deneyeyim o zaman teşekkür ederim. Exinie dedi: Çıkabilir, o zaman Google hesabınızdaki doğum tarihini 18 yaşında olarak ayarlayın? Genişletmek için tıkla...
Kırmızı Sakallı Karınca Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Kasım 2019 #6 Uygulamanızı yayınlamadan önce Google Play Store'da bir geliştirici hesabı oluşturmanız gerekiyor. Google Play, bir defaya mahsus olarak 25 dolarlık bir de kayıt ücreti ödemenizi istiyor. Artı 0 Eksi
Uygulamanızı yayınlamadan önce Google Play Store'da bir geliştirici hesabı oluşturmanız gerekiyor. Google Play, bir defaya mahsus olarak 25 dolarlık bir de kayıt ücreti ödemenizi istiyor.