L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 941 Çözümler 4 17 Haziran 2022 #11 LeonS.Kennedy dedi: uBlock Origin tarzı "reklam engelleyici" varsa, kapat. Sayfayı yenilemeyi unutma. Sorununu tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ise yaramiyor.
LeonS.Kennedy dedi: uBlock Origin tarzı "reklam engelleyici" varsa, kapat. Sayfayı yenilemeyi unutma. Sorununu tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ise yaramiyor.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #12 luckluckii dedi: Ise yaramiyor. Genişletmek için tıkla... Sistemsel bir hatadır, bir müddet sonra tekrar deneyebilirsin. Özel bir şey değilse (link geçmek gibi), senin yerine halledebilirim.
luckluckii dedi: Ise yaramiyor. Genişletmek için tıkla... Sistemsel bir hatadır, bir müddet sonra tekrar deneyebilirsin. Özel bir şey değilse (link geçmek gibi), senin yerine halledebilirim.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #13 KİNGONK dedi: Bende direkt reCAPTCHA menüsü çıkmıyor. Menüden kastım ben bot değilim çıkar ve yandan yuvarlak çıkar o menü bende çıkmıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... sen çok yapmışsın senin artık tıklamana gerek yok senin google hesabındaki recaptcha puanı yüksek
KİNGONK dedi: Bende direkt reCAPTCHA menüsü çıkmıyor. Menüden kastım ben bot değilim çıkar ve yandan yuvarlak çıkar o menü bende çıkmıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... sen çok yapmışsın senin artık tıklamana gerek yok senin google hesabındaki recaptcha puanı yüksek