Google ‘Resmi Göster’ Butonunu Kaldırdı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Kullanıcıların aramada çıkan görselleri görüntülemek için siteleri ziyaret etmesi amaçlanıyor. Google’ın görsel arama platformu Google Görseller’de yapılan küçük bir değişiklik, kullanıcıların kafasını karıştırdı. Görsel aramasında çıkan herhangi bir görsel seçildiğinde, bundan böyle “Resmi Göster” butonu çıkmayacak. Kullanıcıların görsele ulaşmak için web sitesini ziyaret etmeleri gerekecek. Getty Images ile Google arasında yapılan anlaşma ile sonucu ortaya […]

Google ‘Resmi Göster’ Butonunu Kaldırdı Technopat

Daha fazlası...

Yanlışım yoksa bu sabah okulda farkettim ben de. Tam olarak anlayamadım ama bi' eksiklik olduğunu anlamıştım. Benim gibi üşengeç biri için kötü oldu diyebilirim, yararlı bir butondu. Sizin düşüncelerinizi de alabilir miyim Ali Bey? @Ali Güngör

O buton somut bir şey olsaydı aşınmıştı şimdiye. O kadar çok kullanmıştım.

Madem Getty Images rahatsız oldu. Sadece Getty'ninkileri filtreleselerdi bari değil mi?

Alacakları olsun. Kendi duvar kağıdımı en kralından kendim indirirdim hep.

Artık site ziyaretleriyle vakit kaybedecek, zaman zamansa ilgili fotoğrafı indiremeyeceğiz.

Evladımı kaybetmiş gibi oldum.

İlk Reddit'te rastlamıştım bu habere.

Ne yapalım, sağlık olsun.

Nasıl mı çok kullanıyordum?

Sürekli 'Diğerlerini gör' butonuna yüklenirdim.

Ve ilgili resimle ilgili harika şeyler ve o harika şeylerle ilgili diğer harika şeyler çıkardı.

Öyle devam ederdi, ta ki tarayıcı saçma görüntülere ulaşıncaya kadar.

Benim için gerçek bir ritüeldi bu.

Çok zevk alırdım.

Ah, ah...

Zaten çoğu site Resmi göster dediğinizde kendi sitesini zorunlu açtırıyordu. Kaliteli resimlerin çoğu artık o buton ile açılmıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlave:

Ali Bey haberin tamamını okumadım. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Söz konusu eklenti gayet iyi çalışıyor.

İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…