Çözüldü Google Search üzerinden sayfa indexlemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Google Search ile şu iki işlemi yapmak istiyorum.

1-Hangi sayfalarımın index aldığını, hangilerinin almadığını görmek.
2- İndex almayan sayfaların index almasını sağlamak.

Konuyla alakalı bilgim sıfır, daha önce Search Console kullanmadım. Bunları nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olur musunuz rica etsem?

Çözüm
İnternet sitenizdeki hangi alanların index aldığını görmek için Google'da site: ile birlikte arama yapabilirsiniz. Örneğin "site:siteadiniz109 . com" boşluksuz olarak yazmalısınız.

Index almayan sayfaların index alması için Search Console üzerinden sitemap.xml dosyanızı gönderebilirsiniz veya üst kısımdaki alana index almasını istediğiniz adresi yapıştırıp anında tarama yapmasını sağlayabilirsiniz.
İnternet sitenizdeki hangi alanların index aldığını görmek için Google'da site: ile birlikte arama yapabilirsiniz. Örneğin "site:siteadiniz109 . com" boşluksuz olarak yazmalısınız.

Index almayan sayfaların index alması için Search Console üzerinden sitemap.xml dosyanızı gönderebilirsiniz veya üst kısımdaki alana index almasını istediğiniz adresi yapıştırıp anında tarama yapmasını sağlayabilirsiniz.

Çözüm

Çok teşekkür ederim sağ olun. 😊👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı