Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2020 #41 Ellie Williams dedi: Google'dan alakasız ama, an itibariyle Discord'a da erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Discord çok yavaş. Doğru. Google API kullanıyorlarmış sebebi o olabilir. LeyzZ dedi: Onlar Google'dan ayrı şirketlere bağlı uygulamalar. Eğer yeni çıkan sansür yasası yüzünden sadece Google ceza yemişse ki sanmıyorum böyle bir durum ondan kaynaklanabilir. Mesajım şakaydı fakat gerçek çıksa da şaşırmam yani . Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ben de şaşırmam sebebi o olsa fakat dünya geneli bir sorun varmış.
Ellie Williams dedi: Google'dan alakasız ama, an itibariyle Discord'a da erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Discord çok yavaş. Doğru. Google API kullanıyorlarmış sebebi o olabilir. LeyzZ dedi: Onlar Google'dan ayrı şirketlere bağlı uygulamalar. Eğer yeni çıkan sansür yasası yüzünden sadece Google ceza yemişse ki sanmıyorum böyle bir durum ondan kaynaklanabilir. Mesajım şakaydı fakat gerçek çıksa da şaşırmam yani . Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ben de şaşırmam sebebi o olsa fakat dünya geneli bir sorun varmış.
Scorpionnn Femtopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #42 288313 dedi: Hangi ülke ile bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sanırım Rusya da oluyor
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 14 Aralık 2020 #43 Birkaç saate kokusu çıkar ama video yüklüyordum.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 14 Aralık 2020 #44 Topluca siber saldırı yapıyor lar
F flexyble Centipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 25 Yer Dünya 14 Aralık 2020 #45 Youtube'a gizli sekmeden girdim ve hiçbir videonun yorumları gözükmüyor.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 14 Aralık 2020 #46 Mercy_TR dedi: Topluca siber saldırı yapıyor lar Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi ihtimal vermiyor ama olabilir, son zamanlarda çok fazla çalınma olayları var. Ya buna çözüm buluyorlar ya da biri fena patlatıyor.
Mercy_TR dedi: Topluca siber saldırı yapıyor lar Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi ihtimal vermiyor ama olabilir, son zamanlarda çok fazla çalınma olayları var. Ya buna çözüm buluyorlar ya da biri fena patlatıyor.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #47 Bende YouTube'a girilmiyor. Gizli sekmeden girebiliyorum. Gizli sekmeden girmeyi deneyin.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 14 Aralık 2020 #48 TommyVercetti003 dedi: Çoğu kişi ihtimal vermiyor ama olabilir, son zamanlarda çok fazla çalınma olayları var. Ya buna çözüm buluyorlar ya da biri fena patlatıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir patlatma varsa büyük biri içinden geçiyor demektir.
TommyVercetti003 dedi: Çoğu kişi ihtimal vermiyor ama olabilir, son zamanlarda çok fazla çalınma olayları var. Ya buna çözüm buluyorlar ya da biri fena patlatıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir patlatma varsa büyük biri içinden geçiyor demektir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 14 Aralık 2020 #49
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 14 Aralık 2020 #50 Pmw dedi: Böyle bir patlatma varsa büyük biri içinden geçiyor demektir. Genişletmek için tıkla... Akşama ayyıldız video atıp lamerleri sevindirir. ''Youtube da ezan okuduk''
Pmw dedi: Böyle bir patlatma varsa büyük biri içinden geçiyor demektir. Genişletmek için tıkla... Akşama ayyıldız video atıp lamerleri sevindirir. ''Youtube da ezan okuduk''