Google Sites ile kurulan web site hacklendi

Aliisciim

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilginiz varsa beni aydınlatırsanız güzel olur. Google Zites kullanarak sitemi kurdum ve atak domainden de srmelektrik.com.tr domainini aldım artık.
Kurtarmak için umudum kalmadı. Ticket açıyorum biz onunla ilgilenemiyoruz gibi başka adreslere yönlendiriyorlar, halbuki sadece bu iki siteyi kullanarak açtım en azından.
Bunu yazınca bu ekran çıkmasın yeni site kurayım. Ek bilgi: Google Sites'de web sitem gözükmüyor.

sistem açığı google.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bilginiz varsa beni aydınlatırsanız güzel olur. Google zites kullanarak sitemi kurdum ve atak domainden de srmelektrik.com.tr domainini aldım artık.
Kurtarmak için umudum kalmadı. Ticket açıyorum biz onunla ilgilenemiyoruz gibi başka adreslere yönlendiriyorlar, halbuki sadece bu iki siteyi kullanarak açtım en azından.
Bunu yazınca bu ekran çıkmasın yeni site kurayım. Ek bilgi: Google Sites'de web sitem gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2562315

Domaini Google sites ile mi yayınladın yoksa ayrı bir yerden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim google sitesden yaptım siteyi fakat artık orda gözükmüyor kayıtların hepsini google verdi bende ticket açtırarak atak domainden yaptırdım hosting atak domain ama hosting almadım sadece domain

Artı -1 Eksi
Anlıyorum. Atak Domain yönetim panelinden domaininiz için DNS yönlendirmesini düzeltmeniz lazım.

Doğru DNS'leri buradaki adımları izleyerek edinin. Ardından bu bağlantıdaki adımları izleyerek DNS kayıtlarınızı Atak Domain üzerinden düzenleyin.

Bu işlemlerden sonra da Atak Domain hesabınızın şifresini güncellemeyi unutmayın. Birisi domain hesabınıza sızıp DNS kayıtlarını değiştirmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı