Google şüpheli işlem hatası

pasii

Kilopat
Google'dan YouTube hesabımı kontrol ederken ekteki görseldeki maili aldım. Şifremi falan değiştirdim ve etkinlik merkezinde giriş yaptığım cihazda zararlı yazılım bulunduğu için çıkış yaptığı yazıyordu. Şifreyi değiştirdim ve tekrar giriş yaptım ama bu sefer atmadı. Diğer hesaplarıma da aynı cihazdan giriş yaptım onlarda atmadı. Bilgisi olan var mı acaba?

Bu arada dün de böyle bir sorunla karşılaşmıştım: Bilgisayar kendi kendine kapandı

Acaba bilgisayarımda virüs olabilir mi ya da üst üste sorunlar beni mi buluyor anlamadım. Şu an Bitdefender ile tarıyorum.

Dosya Ekleri

• ss3.png
    ss3.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
Veya hesabınıza kaba kuvvet saldırısı uygulanıyor olabilir.

Gizlilik kısmında olması gerekiyor eğer yoksa Kaspersky Plus 30 gün ücretsiz deneme kullanabilirsin eğer sorununuz çözülürse çözüm olarak işaretleyin.
Bende Kaspersky var ama her gün süpheli işlem hatası alıyorum, youtube hesabımın hangisi açıksa ona geliyor, dün hepsine geldi, tarama da bir şey çıkmıyor.

False-positive olabilir ya da aile bireyinizden birisi giriyordur.
Pc kapalı fişi çekip işe gittim, evde kimse açmayı bilmiyor, öğle vakti geldi şüpheli işlem şimdi eve geldim, pc 'yi açtım 1 saat sonra açık olan Gmail hesabıma uyarı geldi, sonra diğer hesaba geçtim, ona da geldi, her gün şifre değiştirmekten bıktım.

PC kapalı fişi çekip işe gittim, evde kimse açmayı bilmiyor, öğle vakti geldi şüpheli işlem şimdi eve geldim, PC'yi açtım 1 saat sonra açık olan Gmail hesabıma uyarı geldi, sonra diğer hesaba geçtim, ona da geldi, her gün şifre değiştirmekten bıktım.

Hocam bilmiyorum ama Stealer olabilir her ihtimale karşı dikkatli olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı