Google sunucuları yavaşlığı ve Minecraft ping sorunu

Makaleler
12
Bende ayda 1-2 defa olan bir sorun var. Google sunucuları bazen aşırı yavaş çalışıyor. Örneğin YouTube'da video izliyorum 500 Kbps altında hız, arşivden dosya indiriyorum saniyede 0-12 KB vs. diyor. Bunun gibi aşırı düşük hızlar oluyor.
Google Takeout'tan İndirirken:
Screenshot_94.png

Fakat diğer siteler anında açılıyor ve hız problemi yok. Google acaba limit mi uyguluyor? Belli bir harcamadan sonra sınırlıyor mu? Yoksa sorun farklı mı?

Diğer bir sorun ise internet hızı yüksek, ping düşük olduğu halde oyundayken 1500ms ping, bazen komple gidiyor. Çok inişli çıkışlı bir ping sorunu yaşıyorum.
Fakat CMD üzerinde test ettiğimde neredeyse sabit, 25-26 ms gösteriyor.
Neden oyunda böyle, CMD üzerinde sabit?

Son düzenleyen: Moderatör:
Speedtest üzerinden Avrupa'daki bir sunucuyla test ederek ortalama pinglerinizi görebilirsiniz.
77ms
İnternet servis sağlayıcınıza ulaşıp paket kaybı olup olmadığını sorun ve düzelttirin. Google olayı garipmiş. Google DNS'lerini kullanabilirsin. Müşteri hizmetlerine bu sorununu iletirsen daha iyi sonuç alırsın.
VPN'de bile yavaş ._.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı