Google tarafından onaylanmasına rağmen banka iadeyi yapmıyor

Hedge

Centipat
Daha fazla  
Yanlışlıkla oyun içerisinde satın aldığım paket sonrası iade talep ettim ve Google bunun onaylandığını bana mail yoluyla bildirdi. Ben de hadi adlı uygulamaya girerek sordum iadem var mı diye ve bana hayır cevabını veriyorlar, iadeniz görünmüyor diyorlar fakat Google onayladı. Nasıl olabilir böyle bir şey, ne yapmam lazım şimdi, hakkım aramam lazım?

Screenshot_20240219_195202_Gmail.jpg

Screenshot_20240219_195219_Google Play Store.jpg

Screenshot_20240219_195605_Hadi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem hacmi milyar ve milyon arası takılan firmalar senin 120 lirana çökmez rahat ol, bekle vadedilen zaman içerisinde gelir.

Zaten mühim olan para değil hocam 120 lira da olsa 120 milyar TL bile olsa o para gelmesi lazım sonuçta hak yani burada paranın miktarının bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Yani yalan gibi bir şey bu yalanın büyüğü de küçüğü de olmaz ama açıklama için teşekkür ederim.

Yanlışlıkla oyun içerisinde satın aldığım paket sonrası iade talep ettim ve Google bunun onaylandığını bana mail yoluyla bildirdi. Ben de hadi adlı uygulamaya girerek sordum iadem var mı diye ve bana hayır cevabını veriyorlar, iadeniz görünmüyor diyorlar fakat Google onayladı. Nasıl olabilir böyle bir şey, ne yapmam lazım şimdi, hakkım aramam lazım?

Eki Görüntüle 2120785

Eki Görüntüle 2120786

Eki Görüntüle 2120787
Ödeme yaptığın banka ile görüştün mü? İadesi ilgili firma tarafından onaylanan ödemeler provizyonda kalıyor, 2-7 iş günü içinde hesaba geri düşüyor.

Ödeme yaptığın banka ile görüştün mü? İadesi ilgili firma tarafından onaylanan ödemeler provizyonda kalıyor, 2-7 iş günü içinde hesaba geri düşüyor.
Yani Hadi diye bir kartı tercih ettim ödeme için . Daha sonra maile iaden onaylandı diye mail geldi. Sonra Hadi desteğe sordum diyorlar ki iade gözükmüyor diyor

Evet para iadesi oldu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı