Google üzerinden Technopat ile ilgili bir şey aratınca farklı sitelerin çıkması

Google ülkelere göre algoritmasını değiştiriyor olabilir mi? Şahsen ben sizin yaşadığınız durumu Türkiye’de hiç yaşamadım. Siz Swiss’te yaşıyordunuz galiba. Dediğiniz olay ben Zürich’te iken bende de vardı. Bilen varsa aramalar ülkelere göre şekilleniyor mu? Şu an çıkmıyor mesela o tür veri çeken siteler.

Aynı sorunla karşılaşıp virüs taraması yapmıştım fakat herhangi bir zararlı bulunmamıştı. Sorun arama motoruyla ilgili olabilir.

Ben de öyle düsünüyorum acikcasi. Yalniz Google gibi dev bir sirkete yakistiramadim.

Herhangi bir şeyi arattığınız zamanda bu siteler açılıyor.

Konumdan kaynaklı bir sorun değil. Yasa dışı reklamlar ile para kazanan siteler bot gibi çoğaldığı için ''144 Hz monitör önerisi Technopat'' yerine ''144 Hz monitör önerisi'' yazdığınızda bile ilk sayfada bu siteler yer alıyor. Google'ın algoritması tam bir çöpe döndü.

Sorun Google'dan kaynaklı, o siteler de Google SEO'suna uygun ve görüntülenmesi de iyi ki Google en başa atıyor. O sitelere tıklamanın pek sorun oluşturacağını sanmıyorum, o sitelere kayıt olmamanız yeterli. Google'ın SEO'su çok farklı, çözümlemek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…