Google uzantısı Google'dan bağımsız olarak .exe olarak indirilir mi?

mmwero1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 7 Pro X32 kullanıyorum lütfen işletim sistemimi değiştirmemle alakalı bir şey söylemeyin elimde olsa değiştireceğim imkanlar el vermiyor. Bildiğiniz gibi kamera uygulaması yok ben de Google uzantılardan kamerayı ekledim çok hoşuma gitti fakat ben Edge kullanmayı tercih ediyorum Edge'e de eklenmiyor uzantı. Sizin önerdiğiniz hafif bir kamera uygulaması varsa onu da indirebilirim. Soranlar için linki:

Google uzantısı değil. Chromium ya da Chrome uzantısı denir. Ve exe olarak indirmek olanaksızdır. Sonuçta uygulama Chrome üzerinde çalışmak üzere yapılmış. Microsoft edge de chromium altyapısı kullandığı için, uzantıları orada kullanabilirsin.

Edge'ye Chrome uzantıları ekleniyor?
1622634356185.png

Google uzantısı değil. Chromium ya da Chrome uzantısı denir. Ve exe olarak indirmek olanaksızdır. Sonuçta uygulama Chrome üzerinde çalışmak üzere yapılmış. Microsoft edge de chromium altyapısı kullandığı için, uzantıları orada kullanabilirsin.
google uzantılar "mağzasından" indirmeye çalıştığım anlaşılsın diye öyle yazdım ayırca açıklamada kullanılmadığını belirtmeme rağmen neden kullanabilirsin dedin anlamadım
1622634456942.png

Edge'ye Chrome uzantıları ekleniyor?
Eki Görüntüle 1052553
bu eklenemiyor.

Google uzantılar "mağzasından" indirmeye çalıştığım anlaşılsın diye öyle yazdım ayırca açıklamada kullanılmadığını belirtmeme rağmen neden kullanabilirsin dedin anlamadımEki Görüntüle 1052555

Bu eklenemiyor.

Özür dilerim ben sadece başlıkları okuyorum genelde :D sanırım uzantı Chrome için özel geliştirilmiş ya da erişim kısıtlanmış ama internette .crx olarak modlanmış uzantı bulmanız zor değil.

Özür dilerim ben sadece başlıkları okuyorum genelde :D sanırım uzantı Chrome için özel geliştirilmiş ya da erişim kısıtlanmış ama internette .crx olarak modlanmış uzantı bulmanız zor değil.
Açıklamayı bunun 2 katı uzunluğunda yazmıştım kısaltılınca anlamı bozuluyor haklısın. Dediğiniz halini nereden bulabilirim? Birkaç forum sitesine baktım fakat faydası olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı