Bu makalede, paylaştıklarını belirttiler, Gmail'imizde ki verilerde de, dahil. Ben de satar mı diye konu açtım.Google'da mı satıyormuş ya?Gerçi veri satmakla suçlanıyordu bir aralar, doğrudur.
Eki Görüntüle 943378
Eki Görüntüle 943379
Böyle bir haber paragrafı okudum. Google verilerimizi satar mı şirketlere falan?
Ayrıca haberin devamında, Gmail'deki içerikleri, üçüncü şahıslarla paylaştıklarını da belirtiyor.
Mahkemede, veri de paylaşıyor.Maalesef hocam. Bizim bilgilerimizi toplayıp, yemek, giysi vb. şirketlerine satıyorlar. Bunun amacı hangisine daha çok ilgiliyse ona göre karşınıza reklam çıkarır.
Duck, Vimeo, archive.org falan yapmıyor galiba.Kullanıcı verilerini kullanmayan ve satmayan firma var mı ki Google da yapmasın?
Google abartıyor ama.Yahu, hep diyorum. Verilerinizin kayıt altında olmasını istemiyorsanız duman ile haberleşebilirsiniz.
Belki saf Android kullanıyor?Bir de Android kullanıyorsun. Hayatında ki kişiler şunlar;
Sen, baban, annen, kardeşlerin ve Google.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.