Google yapay zeka ban attı

Fall Before Me

Hectopat
Arkadaşlar ödevimi Google AI studiostan Gemini 1.5 flash olarak seçtim ve odevımi yaptım. Odevımı bıtırdıgımde biraz zorbalamak istedim ve sinirlenip beni blokladı :D. Şimdi harbili mesaj yazdırmıyor bunu sıfırlama falan filan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-12 000508.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-12 000508.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 150
Arkadaşlar ödevimi Google AI studiostan Gemini 1.5 flash olarak seçtim ve odevımi yaptım. Odevımı bıtırdıgımde biraz zorbalamak istedim ve sinirlenip beni blokladı :D. Şimdi harbili mesaj yazdırmıyor bunu sıfırlama falan filan var mı?
Hayır mesaj sınırına ulaşmışsın. Daha sonra tekrar gel diyor.

Hayır mesaj sınırına ulaşmışsın. Daha sonra tekrar gel diyor.

Yok hocam ilk baş bende öyle denedim yarım saat yazışmıştım. Bide telefondan denedim direkt küfür falan ettim dediki bi daha söylersen makinayı kapatacağım dedi cidden aynı hatayı verdi. Artık trip atma özellikleride gelmiş.

Özür dileyin. Eğer banınız açılırsa aferin deyin :D

Denedimde mesaj bile gitmiyor direk kırmızıyı basıyor yeni nesil tripli😂

Gece uyurken telefonu patlatacak geçmiş olsun :D şaka bir yana günlük mesaj sınırına ulaşmışsınız.

Yok istersen sende dene. Telefondan hiç yazışmama rağmen denemek için sadece küfür spamladım ve aynı banı yedim. PC'de çok daha fazla konuşmama rağmen.

Bende az önce ChatGPT için denedim aynısını, görünüşe göre sinirli ya da üzgünsün dedi :D bu ban atmiyor en azından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı