Öyle bir şey hiç yapmadım. Hesaplar yeni 1 günlük, bunları aktif etmek için ne yapmalıyım.@mx999, ilk başlarda sorun olmaz. Sonrası sorun olur. Örneğin siz İstanbul'daki bir işletmeye yorum yaptınız, iki saat sonra da İzmir'deki bir işletmeye yorum yaptınız. Google, iki saat de ne ara gidip de geldin deyip yorumunu sergilemeyebiliyor. Bu konuda titizler oldukça.
Zaten yorumda yazıyorum, eğer yorumlar gözükürken haftalık 2000 TL kazanacağım. Bunun bir yolu olmalı. Hesapların bazıları vpn ile açmıştım ondan mı acaba.@mx999, uzun uzun yorum yapıp Spam olarak algılanmamasını sağlayabilirsiniz. Sadece yıldız eklemek de Spam olarak algılanabiliyor.
Türkiye konumlu bir hesapla yaptım durum aynı.@mx999, elbette onun da etkisi olur. Hesapları VPN ile açmayın. VPN İle konumunuz yurt dışı gözüküyor, Türkiye'deki birden fazla işletmeye yorum yaparsanız doğrudan Spam algılanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.