Çözüldü Google yorumları gözükmüyor

• Konuyu başlatan mx999
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 568
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mx999

Picopat
Daha fazla  
Ben Google Maps'te yorum satıyorum. Ve açtığım hesaplar yeni. Yeni olduğundan kaynaklı galiba yorumlar siliniyor. Çözümü bilen var mı?

Çözüm
Fotoğraflı yorumlar eklemeyi deneyebilirsiniz. İlgili işletmeye art arda yorum geliyorsa ve süre zarfı kısaysa Spam olarak algılanır ve Google Maps işletme yorumları kısmında sergilenmez. Yorum yapılan hesaptan bakıldığı zaman yorum yapılmış olarak gözükür ancak yorum sergilenmez. Hesabınızın yorumları Spam olarak algılanırsa diğer yapacağınız yorumlarınız da sergilenmeyebilir.
@mx999, ilk başlarda sorun olmaz. Sonrası sorun olur. Örneğin siz İstanbul'daki bir işletmeye yorum yaptınız, iki saat sonra da İzmir'deki bir işletmeye yorum yaptınız. Google, iki saat de ne ara gidip de geldin deyip yorumunu sergilemeyebiliyor. Bu konuda titizler oldukça.
Öyle bir şey hiç yapmadım. Hesaplar yeni 1 günlük, bunları aktif etmek için ne yapmalıyım.

@mx999, uzun uzun yorum yapıp Spam olarak algılanmamasını sağlayabilirsiniz. Sadece yıldız eklemek de Spam olarak algılanabiliyor.

@mx999, elbette onun da etkisi olur. Hesapları VPN ile açmayın. VPN İle konumunuz yurt dışı gözüküyor, Türkiye'deki birden fazla işletmeye yorum yaparsanız doğrudan Spam algılanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı