Google yorumu başkalarında gözükmüyor

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
Tedavisi altında olduğum diş kliniği Google'ın yorumlar kısmından kendilerine 5 yıldız verip olumlu yorum yazmamı rica etmişti.

5 gün önce yorum yazmıştım. Bugün "yorumunuzu göremiyoruz" dediler.

Kendi Google hesabım giriliyken görebiliyorum ancak başkasının hesabından deneyince ya da kendi hesabımdan çıkış yapınca yorum gerçekten de görünmüyor.

Gizlilik ayarlarına baktım. "Herkese açık yayınlanıyor" diyor, onda da sorun yok.

Çözümü için yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.

Google yorumunuzu Spam olarak algılamış olabilir ve işletmeyi öne çıkaracak "Spam, bot yorumlar" Google tarafından yayınlanmayabiliyor. Sizde gözükür ancak bir başkasında gözükmez. Aynı günde resimsiz birden fazla yorum yaptıysanız, gözükmemesinde bu etken. İşletme sahibi ya da bir başkası, yorumunuzu "Spam" yorum olarak şikayet etmiş de olabilir. Yorumlarınızdan birisi "Spam" yorum olarak işlem görmüşse diğer yorumlarınız kolay kolay yayınlanmaz. Yorumunuzun yayınlanması için resim ekleyebilir, Google Haritalar aracılığıyla o konuma gidebilirsiniz. Bunu yaparsanız, yorumunuzun yayınlanmama gibi bir ihtimali yok farklı kural ihlali olmadığı sürece.

Bunun çözümü için Google destek ekibine form doldurmanız gerekir. Local Guide Connect'te mümkünse İngilizce bir konu açarsanız yardım alırsınız. En kötü ihtimal ben destek sağlarım çünkü buradan link vermek sıkıntı olabilir. Yorumlarınız bir iki hafta içinde kontrol edilir ve sorun olmayanlar yayınlanır. Benim de bir işletme hakkındaki yorumum yayınlanmamıştı ama yayınlattım. Ben üst yetkiliyle işimi çözdüm ama form da doldursanız sorununuz büyük ölçüde çözülür.

hocam peki ya video yayınlama problemi nedir? Kısaca 8-9 saniyelik etrafı gösterdiğim herhangi bir videoda Google o yorumumu yayınlamıyor. Fotoğraflı ve yazılı yorumlarda sıkıntı yok fakat içeriğinde video oldu mu asla yayınlanmıyor yorumlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…