Çözüldü Google'da ara yerine YouTube'da ara yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben merak ettiğim şeyleri çoğunlukla YouTube'da araştırıyorum. Wepte dolanırken merak ettiğim bir isim, cihaz, konu vs gördüğümde o yazının üstüne gelip mouse ile sağ tık yapıp Google'da ara yerine YouTube'da ara yapabilir miyiz?

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba. Ben merak ettiğim şeyleri çoğunlukla YouTube'da araştırıyorum. Wepte dolanırken merak ettiğim bir isim, cihaz, konu vs gördüğümde o yazının üstüne gelip mouse ile sağ tık yapıp Google'da ara yerine YouTube'da ara yapabilir miyiz? Resim olarak örnek verdim, internet tarayıcısının bu seçenekleri arasına YouTube'da ara seçeneği eklemek istiyorum mümkün mü yada bu özelliklerde bir internet tarayıcısı var mı?
Bunun için uzantı vardır diye düşünüyorum.

Merhaba. Ben merak ettiğim şeyleri çoğunlukla YouTube'da araştırıyorum. Wepte dolanırken merak ettiğim bir isim, cihaz, konu vs gördüğümde o yazının üstüne gelip mouse ile sağ tık yapıp Google'da ara yerine YouTube'da ara yapabilir miyiz? Resim olarak örnek verdim, internet tarayıcısının bu seçenekleri arasına YouTube'da ara seçeneği eklemek istiyorum mümkün mü yada bu özelliklerde bir internet tarayıcısı var mı?
Bunun için uzantı vardır diye düşünüyorum.

Çözüm
Çok teşekkürler.uygulama seçeneklerde çok aşağıda kaldı, üste taşıyabiliyor muyuz?
Ayarlarına göz atmakta fayda var eğer varsa tabi.
Bir de çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim :)

Çok teşekkürler.uygulama seçeneklerde çok aşağıda kaldı, üste taşıyabiliyor muyuz?

Bu eklenti dediğin gibi yukarıya ekliyor.

Son düzenleme:
Ayarlarına göz atmakta fayda var eğer varsa tabii.
Bir de çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim :)

Bu eklenti dediğin gibi yukarıya ekliyor.

Bu da aşağıda kaldı :( yalnız ben Edge kullanıyorum ondan olabilir, mecburen böyle kullanacağım, tekrar çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı