Çözüldü Google'da arama yaparken alakasız .CZ siteleri çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Son zamanlarda bu başlıkta da yazdığım durum, gözüme çok batmaya başladı.
Google üzerinden normal bir arama yapsam bu şekilde alakasız ve random tarzda siteler çıkıyor.

Ekran görüntüsü 2023-04-13 212659.png

Ekran görüntüsü 2023-04-13 212647.png

Bunların çıkmasının sebebi nedir ve nasıl önleyebilirim? Sizde de benzer bir durum var mı?

Çözüm
Google'a düşen spamlar. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Herkeste var bu sorun.
Bir ara merak ettim ve tıkladım. Ben daha çok reklam sitesi zannediyordum veya legal olmayan siteler.
Ancak girilmemesi gereken sitelermiş. Girdiğim saniye ile birlikte pc ye trojan inmeye çalıştı. Ancak sağolsun Kaspersky direkt engelledi.
Ben merak ettim ve riski aldım ve artık akıllandım. Siz de kesinlikle girmeyin.

Tampermonkey scripti: Google Hit Hider by Domain (Search Filter / Block Sites)

Chrome eklentisi: uBlacklist
Aşağıdaki satırı uBlacklist ayarlarında "Google arama sonuçlarında görünmesi engellenen siteler" bölümüne ekleyin.

fr.tld eu.tld uk.tld de.tld es.tld lt.tld pl.tld nl.tld cl.tld si.tld cz.tld edu.ar in.tld it.tld br.tld ch.tld hk.tld info.tld pw.tld fi.tld cfd.tld is.tld pt.tld ru.tld

Diğer uBlacklist listeleri için internette arama yapabilirsiniz. %100 kurtulamasanız da %30 - %40 civarında gizliyor en azından. Sürekli block diye diye bıkmaya başlamıştım, ben de bing arama motoruna geçtim.

Tampermonkey scripti: Google Hit Hider by Domain (Search Filter / Block Sites)

Chrome eklentisi: uBlacklist
Aşağıdaki satırı uBlacklist ayarlarında "Google arama sonuçlarında görünmesi engellenen siteler" bölümüne ekleyin.

fr.tld eu.tld uk.tld de.tld es.tld lt.tld pl.tld nl.tld cl.tld si.tld cz.tld edu.ar in.tld it.tld br.tld ch.tld hk.tld info.tld pw.tld fi.tld cfd.tld is.tld pt.tld ru.tld

Diğer uBlacklist listeleri için internette arama yapabilirsiniz. %100 kurtulamasanız da %30 - %40 civarında gizliyor en azından. Sürekli block diye diye bıkmaya başlamıştım, ben de bing arama motoruna geçtim.
Teşekkürler, deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı