Google'da depolama değişikliği

Makaleler
49
Daha önceden belirttim. 1 Haziran'dan sonra Google sınırsız fotoğraf ve video depolama seçeneği artık hayal olacak. 15 GB alandan yiyecek bundan sonra.

"Eee benim eski fotoğraflarıma ne olacak?" diye soracak olursanız; mail, fotoğraf, video ve belgeler bu alandan yiyecek. Misal olarak, fotoğraf ve videolarınız 15 GB'dan daha fazla yer kapladığını varsayalım. 15 GB'dan fazla olan verilerin silinip silinmeyeceği garanti değil. Ama bir gerçek var ki, parayı veren düdüğü çalacak.

Dediğim gibi verilerinizin silinme konusunda binbir türlü yorum var. Hangisi gerçek çözemedim. Fakat şu belli; alan dolarsa mail atma-alma, fotoğraf, video ve belge yedekleme imkanı olmayacak.

Benim şahsi fikrim; bu 15 GB'dan fazla verileriniz varsa silineceğini düşünüyorum. Aman bir şey olmaz demeyin. Şimdi önemsiz gelen fotoğraf veya video ileride anı olabilir. Tüm sosyal medya uygulamaları verileri aldığını sizde biliyorsunuz. WhatsApp'ın yeni sözleşmesini biliyorsunuz zaten.

O yüzden verilerinizi fiziki depolamaya aktarın veya Google amcamıza para ödeyerek bu halden kurtulun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı