Google'da en üstte reklam olması

En üstteki reklam normalinde yaptığın aramayla alakalı olarak çıkabiliyor. Alışveriş barındırmayan başka şeyler aradığında çıkacağını sanmıyorum. @Bestty'nin dediği gibi ikincide çıkan Hintçe mi ne olan sonuç saçma gözüküyor, bilgisayarında zararlı bir yazılım olabilir.
Büyük ihtimalle reklam virüsü yedim çünkü kişiselleştirilmiş reklamlarım açık değil ve ayrıca ne aratırsam aratayım arama sonuçlarından 3-4 saniye sonra çıkıyor.
 
Aynı durum ablamın laptopunda da var. Kaspersky ile tarama yapım fakat bir sonuç çıkmadı, birde sağ üstteki 3 noktaya tıkladığımda ayarlar bölümünde en aşağıda şuan tam hatırlamıyorum "Tarayıcınız yönetiliyor" yazıyordu.
Az önce adwcleaner ile tarattım bulunan öğeleri karantinaya alıp ardından sildim, sizde deneyebilirsiniz. Şuanda sorun düzeldi fakat alışveriş içerikli şeylerde google yinede reklam gösteriyor. Fakat şu dikkatimi çekti karantinaya alınan öğelerin içinde garip bi şekilde tencent gaming'de bulunuyordu(Emulator Pubg Mobile) gameloop'un kendi sitesinden indirmiştim oysaki :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı