Google'da gezerken ekranda siyah bloklar çıkıyor

roxtey

Hectopat
Merhaba. Gaming.Gen.TR'den sistem toplamistim 1 ay oldu daha Google'da sürekli böyle siyah şeyler çıkıyor mouse oynatinca da o siyah şeyler yok oluyor. Ondan dolayı telefondan çektim bunun problemi ne olabilir ekran kartı mi bozuk? Bir kere Mafia remake oynarken garip grafik hatasina da karşılaştım kesinlikle oyun bug değildi eminim. Sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_20240131_164414.jpg
    IMG_20240131_164414.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 91
1 2 sebebi olabilir.
1. ekran kartıyla alakalı bir arıza.(DDU ile ekran kartı sürücünü temizleyip baştan kur. Güncel sürümünü.(başıma gelmişti bu tarz bir şey, ekran kartını silip bir eski sürümünü kurunca düzelmişti.)
2.monitör ve ekran kartı arasındaki bağlantı kablosundan dolayı olabilir. HDMI'ya da DP kablosunu çıkar yedek ya da yeni bir tane alıp test et. Hala devam ediyorsa sorun muhtemelen ekran kartıyla alakalı.
Format atmakta çare olabilir bu tarz şeylere.

Merhaba. Gaming.Gen.TR'den sistem toplamistim 1 ay oldu daha Google'da sürekli böyle siyah şeyler çıkıyor mouse oynatinca da o siyah şeyler yok oluyor. Ondan dolayı telefondan çektim bunun problemi ne olabilir ekran kartı mi bozuk? Bir kere Mafia remake oynarken garip grafik hatasina da karşılaştım kesinlikle oyun bug değildi eminim. Sorun ne olabilir?

Bu genel bir sorun bende de var hocam.

Bende benzer bir sorunu yaşarken reditte şöyle bir çözüm buldum.
Chrome veya chromium tabanlı bir tarayıcı kullanıyorsanız;
chrome://flags/#use-angle
linkine gidip
Choose ANGLE graphics backend yazan kısımda dropdown menüden OpenGL seçeneğini seçin.
chromium tabanlı tarayıcılarda bu tarz bir sorun oluyormuş.
Çözemediyseniz umarım bu işe yarar.

Aynı sorun bende de var, bir arkadaşın sorunu bunu yaparak çözülmüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı